Σημαντική νίκη που δείχνει πολλά πέτυχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί της Super League, κερδίζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει για τη μη παράδοση των πρακτικών της επίμαχης συνεδρίασης του Δ.Σ της 24ης Φεβρουαρίου.

Ως γνωστόν οι Πράσινοι είχαν ζητήσει άμεσα τα πρακτικά της συνεδρίασης προκειμένου να προβεί από εκεί και πέρα σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Όμως το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είχε αρνηθεί να τα παραδώσει επικαλούμενο το καταστατικό της. Μάλιστα παρέδωσε –μετά από αρκετές αντεγκλίσεις με τον Παναθηναϊκό- τα πρακτικά σε γραπτό κείμενο και όχι στην ηχητική τους μορφή. Οι Πράσινοι ζήτησαν το ηχητικό που δεν τους παραδόθηκε και τότε κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο.

Η αίτηση εκδικάστηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου, ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και πλέον η Super League έχει περιθώριο μιας ημέρας, μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου, να παραδώσει το ηχητικό της συνεδρίασης.

Πρόκειται για δικαίωση όσων κατά καιρούς ισχυρίζεται ο Παναθηναϊκός για τον τρόπο λειτουργίας του συνεταιρισμού και του προέδρου του, Γιώργο Μποροβήλου, καθώς πλέον υπάρχει και δικαστική απόφαση που αποδεικνύει τη λανθασμένη στάση του προέδρου της Super League.

 

Πηγή

loading...