Ανταποκρίθηκε για ακόμα μία χρονιά στο κάλεσμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Παναθηναϊκός και συμμετείχε στη δράση υποστήριξης του Ιδρύματος με τίτλο «Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα».

 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίγλη Ζαππείου, το Τριφύλλι εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη και τον Σωτήρη Νίνη.

«Ο αθλητισμός έχει μεγάλη δύναμη και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, εμείς οι αθλητές είμαστε πάντα εδώ. Όλος ο Παναθηναϊκός εύχεται στα παιδιά να είναι καλότυχα και ευτυχισμένα. Όλοι οι συμπαίκτες μου είμαστε χαρούμενοι κάθε φορά που καλωσορίζουμε στις κερκίδες της Λεωφόρου μικρούς φίλους από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Καλή επιτυχία εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην σημερινή δράση», είπε ο Νίνης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά δεμένος με την κοινωνία της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός είναι η κοινωνία της Αθήνας. Γι’ αυτό σε κάθε εποχή και σε κάθε ανάγκη ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να στηρίξει πρωτοβουλίες που ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας και που προσφέρουν ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Ειδικότερα για τα παιδιά, το Τριφύλλι γίνεται αγκαλιά και στέγη αθλητικής παιδείας, υγείας και κουλτούρας. Γι’ αυτό και η συνεργασία μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι διαχρονική και η στήριξή μας στο φιλανθρωπικό του έργο δεδομένη», τόνισε ο Σωπήλης.

Αγαπημένοι αθλητές από μεγάλους ελληνικούς Συλλόγους υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες διατίθενται προς πώληση μέσα από το www.teamprostore.gr. Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Πηγή

loading...