0

Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την «εγκληματική οργάνωση» πέρασαν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, τα ονόματά τους δημοσιοποιήθηκαν και ήδη «χτύπησε» ο πρώτος μετασεισμός της εγκληματικής! Είναι, μάλιστα, τόσο ισχυρός που προμηνύει τσουνάμι εξελίξεων! 

Η ιστιοσελίδα SDNA έχει στην κατοχή και δημοσιεύει ένα έγγραφο – φωτιά. Ένα έγγραφο το οποίο μπορεί να τινάξει στον αέρα το σύστημα της δικαστικής εξουσίας και να το οδηγήσει στην κατάρρευση! Ένα έγγραφο το οποίο μπορεί να δρομολογήσει καταιγιστικές εξελίξεις και να οδηγήσει στην αναψηλάφηση δεκάδων υποθέσεων ανοίγοντας τον «Ασκό του Αιόλου» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Αποστολέας του συγκεκριμένου εγγράφου είναι ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος, εκπρόσωπος των Πελέ Φρίμπονγκ, Παντελή Καφέ και απευθύνεται στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας ανατροπή των αποφάσεων που έχει λάβει και οι οποίες δεν δικαίωναν τους πελάτες του. 

Και προχωράει σε αυτήν την κίνηση γιατί, όπως εξηγεί: «Μετά την εκκωφαντική αποκάλυψη εκ μέρους του ειδικού ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη περί κλήσεως ως κατηγορούμενου του εν ενεργεία μέλους του οργάνου σας κ. Γεωργίου Βλάσση Συνταξιούχου Δικαστή, θεωρούμε ότι πλέον αποδείχθηκε περίτρανα ο ένας εκ των λόγων της αίτησής μας περί παράνομων αποφάσεων σας, καθώς ένα σημαίνον μέλος του ΤΔΔ κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου κι επομένως πράγματι ευσταθεί ο ισχυρισμός μας περί ύπαρξης έννομου συμφέροντος, αλλά και υφιστάμενης ηθικής και περιουσιακής βλάβης». 

Δηλαδή, με απλά λόγια, ο Γιώργος Παναγόπουλος ζητάει την ακύρωσης της απόφασης που είχε πάρει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω της συμμετοχής σε αυτό του Γεωργίου Βλάσση, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση».  Ο οποίος Γεώργιος Βλάσσης είναι, σημειωτέον, και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου! Ιδιαίτερα σημαντική θέση! 

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη ενέργεια είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα στη δικαστική εξουσία και να «ανοίξει» δεκάδες υποθέσεις, δεδομένου ότι (και) οι υπόλοιποι «πρωταγωνιστές» σε διάφορες υποθέσεις που εξέτασε ΤΔΔ μπορούν να επικαλεστούν έννομο συμφέρον και να ζητήσουν αναψηλάφηση! 

Ο πρώτος μετασεισμός της «εγκληματικής οργάνωσης», λοιπόν, είναι γεγονός. Το «τσουνάμι» έρχεται, οι εξελίξεις θα είναι καυτές.

 

Αυτός ο παίκτης είναι η μεγάλη “κάψα” του Αναστασίου!

Previous article

Νέο συμβόλαιο και στον Στιλ, για πάντα “φύλακας άγγελος” του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like