Ο… διαβόητος Θανάσης Γιάχος από το σύνδεσμο Χίου, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο (4/4.)

Ένας διαιτητής ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και προκαλεί δυσάρεστους συνειρμούς σε κάθε Έλληνα φίλαθλο, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, το Σάββατο (4/4) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Θανάσης Γιάχος από το σύνδεσμο Χίου θα διαιτητεύσει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και είναι εκείνος ο οποίος είχε… κλείσει τα μάτια στο χέρι του Μανιάτη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Φέτος, έχει διαιτητεύσει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 2-0 και την επικράτηση με 1-0 επί της ΑΕ Καλλονής στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Ακόμα, και την ισοπαλία 2-2 με τα Χανιά στα Περιβόλια για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάχος έχει διαιτητεύσει ένα Αστέρας – Παναθηναϊκός 2-2, επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων και υποδεικνύοντας πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βοηθοί του ορίστηκαν ο Αλέξανδρος Γρεβένης από τη Χαλκιδική, ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη, τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Τσορτανίδης από την Αχαΐα.

Πηγή

loading...