Πέντε από τους διαιτητές που βρίσκονται στον πίνακα της Super League βρέθηκαν την Παρασκευή (3/4) στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς. Γ.Ανδρεάδη που ασχολείται με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, δημιουργεί προβληματισμό για την περαιτέρω χρησιμποποίησή τους σε αγώνες διότι ναι μεν έχουν το τεκμήριο της αθωότητας όμως από την άλλη πλευρά έχουν χάσει και μεγάλο μέρος τηε έξωθεν καλής μαρτυρίας.

Ηδη στους ορισμούς που ανακοίνωσε η ΚΕΔ δεν περιλαμβάνεται κανείς από τους πέντε διαιτητές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται πως η στάση της επιτροπής θα είναι προς το παρόν να μείνουν εκτός ορισμών.

Επίσης κύκλοι προσκείμενοι στον Υφ. Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όταν πληροφορήθηκαν ότι οι πέντε διαιτητές πήγαν στον ανακριτή, σχολίαζαν πως με αυτούς κάτι πρέπει να γίνει, υπονοώντας ότι το να συνεχίσουν να ορίζονται απρόσκοπτα ίσως δεν είναι ότι καλύτερο.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές είναι οι εξής: Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης, Κώστας Ιωαννίδης, Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδρος Δημητρόπουλος .

Στη φωτό ο “παγωμένος” Δημητρόπουλος

dimitropoulos_2

Πηγή

loading...