Ποιος είναι ο πρόεδρος και ποιος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Super League που περιλαμβάνονται στις νέες διώξεις Ανδρεάδη; Πώς έμπλεξε ενώ αρχικά ήταν μάρτυρας; Πόσες είναι τελικά οι διώξεις για την «εγκληματική οργάνωση»; Ποιοι φημολογείται ότι θα εμπλακούν;

Η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο που ερευνά ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, «τρέχει» με ταχύτατους ρυθμούς και μέσα στο Μάιο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες όλων των κατηγορουμένων.

Πόσοι είναι αυτοί; Ενώ αρχικά φαινόταν ότι ο ανακριτής τους «αύξησε» σε 21 (από 16 που διώκονταν αρχικά από τον εισαγγελέα Κορέα), φαίνεται ότι ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος και φτάνει τους 23, ίσως και παραπάνω…

Τις τελευταίες «προσθήκες», τις αποκάλυψε και πάλι το SDNA την Παρασκευή το βράδυ: ένας ακόμη πρόεδρος ομάδας της Super League (ο τρίτος συνολικά) και ο τεχνικός διευθυντής της ίδιας ομάδας!

Το απόρρητο της δικογραφίας και ο σεβασμός μας σε αυτό, δεν μας επιτρέπει να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους, έως ότου εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή και τους απαγγελθούν κατηγορίες. Αυτό άλλωστε θα γίνει πολύ σύντομα, αμέσως μετά το Πάσχα, τότε που θα απολογηθεί και ο φερόμενος ως «σκληρός πυρήνας» της «οργάνωσης» που βαρύνεται από βαριά κακουργήματα.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η ομάδα της Super League από την οποία προέρχεται ο εν λόγω πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής, δεν είναι από τις λεγόμενες μεγάλες, είναι όμως μια ιστορική ομάδα που χαρακτηρίζεται από οικονομική υγεία και τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει επιτυχίες. Είναι επίσης μια ομάδα που δεν ακούγεται για πρώτη φορά ότι εμπλέκεται σε… περίεργους αγώνες, όμως σε όλες τις περιπτώσεις έχει απαλλαχθεί. Εξάλλου, οι περιπέτειες με την δικαιοσύνη δεν είναι μια άγνωστη κατάσταση για τον πρόεδρο που διώκεται. Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό διευθυντή, είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και γενικότερα στην καριέρα του αρέσκεται στο να μην… μετακινείται!

Το σοκ και ο μάρτυρας!

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή, είναι ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος είχε καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», πριν από περίπου ένα μήνα στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, ενώ η «περίπτωσή» του δεν συμπεριλαμβανόταν στο πόρισμα Κορέα!

Είναι προφανές ότι τα όποια στοιχεία για εκείνον, προέκυψαν από μάρτυρα ή μάρτυρες που κατέθεσαν μετά από αυτόν!

Ο εν λόγω πρόεδρος ήταν χθες σοκαρισμένος και έξαλλος με την εξέλιξη αυτή και δεν μπορούσε να αντιληφθεί ποιος μπορεί να τον ενέπλεξε, με ποιο τρόπο και για ποιο παιχνίδι ή παιχνίδια. Έλεγε δε, ότι θα «κυνηγήσει» με κάθε τρόπο το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που τον έφεραν σε αυτή τη θέση!

Κι άλλες διώξεις!

Την ίδια στιγμή, οργιάζουν οι φήμες ότι οι ποινικές διώξεις για την πολύκροτη υπόθεση δεν είναι φυσικά 16, αλλά ούτε και 21 όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί! Ο ανακριτής φαίνεται πως είναι… ατρόμητος και θα προχωρήσει και σε άλλες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί και θα κληθούν να απολογηθούν, άλλα δύο μεγαλοστελέχη της ΕΠΟ, που «επιβιώνουν» για χρόνια στην ομοσπονδία, ανεξάρτητα από τις διοικήσεις που αλλάζουν…

Για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά, δεν θα χρειαστεί παρά ελάχιστος χρόνος: Μετά το Πάσχα, θα κληθούν όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν ακόμη απολογηθεί και έτσι πολύ σύντομα θα σχηματίσουμε πλήρη εικόνα για το πόσοι είναι οι κατηγορούμενοι και ποια αδικήματα τους βαραίνουν.

 

Πηγή

loading...