Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αντέκρουσε την προπαγάνδα που επιχειρεί να αμαυρώσει τη δημόσια εικόνα του ως ανθρώπου και επιχειρηματία.

Από την αρχή της σεζόν, καλλιεργείται συστηματικά η προπαγάνδα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται παράτυπα στα κλειστά γυμναστήρια όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και αποκαλείται διαρκώς, ως τιμωρημένος και ως παράνομος.

Ο φίλαθλος του Τριφυλλιού και πρώην ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, αντέκρουσε τις γκεμπελικές τακτικές που χρησιμοποιούνται και τόνισε ότι θα κάνει χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Παρατηρώ ότι από μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ- όπως επίσης και από την ίδια την ΚΑΕ ΟΣΦΠ- γίνεται τεράστια προσπάθεια προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα μου ως ανθρώπου κι επιχειρηματία, αναφέροντάς με διαρκώς ως «τιμωρημένο» καθώς επίσης και ότι «δεν έχω το δικαίωμα να παραβρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους»!

Προσπαθούν δηλαδή να «ζωγραφίσουν» αλλά και να καθιερώσουν για εμένα την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι υπεράνω των νόμων. Ακολουθούν δηλαδή το δόγμα Γκέμπελς το οποίο ανέφερε τα εξής: «Όταν ένα ψέμα λέγεται πολλές φορές τότε γίνεται αλήθεια»!

Επειδή δεν ευσταθούν όσα γράφουν κατά καιρούς τα προαναφερόμενα ΜΜΕ, ενημερώνω ότι ήδη έχω προσφύγει στα νόμιμα μέσα δια της δικαστικής οδού και δηλώνω ότι το ίδιο θα πράξω και για όποιο ΜΜΕ εξακολουθήσει την προσπάθεια συκοφάντησης μου.

Υπενθυμίζω σε όλους ότι από τις 5/12/2014 δεν έχω την παραμικρή παραγοντική σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός”.

Πηγή

loading...