Τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό ανέλυσαν στην επίσημη σελίδα της Euroleague οι Ντέγιαν Ράντονιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Ερυθρό Αστέρα ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που διαθέτει τόσο εμπειρία όσο και ποιότητα. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, αφού άλλωστε υποδεχόμαστε μια ομάδα που έχει πάρει πολλές φορές τον τίτλο στην Ευρώπη και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στα playoffs. Πρέπει να παίξουμε στο μέγιστο για να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει σημαντικά. Για όλους αυτούς τους λόγους περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι»,

Όσο για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο ύψους 2μ.21 σέντερ της ομάδας του Βελιγραδίου είπε: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που είμαι βέβαιος πως θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο για μας την παρουσία μας στο TOP 16. Κάθε αγώνας απέναντι σε ομάδες με τέτοια ποιότητα είναι για μας μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας και να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες».

Πηγή

loading...