0

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το γεγονός πως το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν περιλαμβάνεται στην εισήγηση του εισαγγελέα Πούλιου για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011. Καταθέτουν μηνύσεις σε ΜΜΕ οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 90 κατηγορούμενους την υπόθεσης «Koriopolis», δηλαδή τους στημένους αγώνες του 2011, σύμφωνα με την εισήγηση του εισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου.

Στο Λιμάνι φυσικά επικρατεί τεράστια ικανοποίηση για το γεγονός, το οποίο φυσικά θα επισημοποιηθεί και μετά την έκδοση του σχετικού βουλεύματος από το Δικαστικό Συμβούλιο. Η λίστα θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη του Πάσχα, όταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να απαλλαγεί οριστικά για την κατηγορία της «απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση και απλής συνέργειας σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος κατ΄ εξακολούθηση», μετά την ποινική δίωξη που του είχε ασκηθεί τον Ιούνιο του 2011 από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου.

Μόλις μάλιστα αυτό συμβεί και τυπικά, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από την πλατεία Αλεξάνδρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσεις μηνύσεις σε όλα τα ΜΜΕ που ενέπλεξαν το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση.

Πηγή

Και σε βοηθό διαιτητή Super League στρέφεται η έρευνα του ανακριτή

Previous article

Για το 2-0 σήμερα ο Παναθηναϊκός στην Πυλαία

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.