Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κλείσουν μετά το Πάσχα όλες οι εκκρεμότητες αναφορικά με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών…

Ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προχωράει βήμα βήμα και αναμένεται να ενταθεί αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο να είναι…ετοιμοπόλεμοι! Ήδη στο «τριφύλλι», έχουν γίνει μια σειρά από ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων με πρώτη φυσικά αυτή του Γιάννη Αναστασίου, και έπεται και συνέχεια. Προς αυτή τη κατεύθυνση είναι και οι κινήσεις που έχουν γίνει με τους Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μλάντεν Πέτριτς και Ντάνιελ Πράνιτς. Μάλιστα για τους δύο πρώτους αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις αμέσως μετά το Πάσχα.

Από κει και πέρα εκτός από τις ανανεώσεις θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για τις προσθήκες παικτών. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει ταξίδι στην Ελβετία για να γίνει η καθοριστική επαφή με την πλευρά του παίκτη και σε περίπτωση που πάνε όλα καλά, τότε στον Παναθηναϊκό θ’αρχίσουν να βλέπουν περιπτώσεις παικτών για τη θέση του αμυντικού χαφ και για την επίθεση.

Πηγή

loading...