Η Ρεάλ δικαιώθηκε στην έφεσή της για την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για «θέατρο» στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγεκάνο κι έτσι υπολογίζεται κόντρα στην Εϊμπάρ. Απουσίες για τη «βασίλισσα».

Ευχάριστα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης… Η έφεση που είχε κάνει ζητώντας την ακύρωση της κίτρινης κάρτας που είχε δεχτεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο για «θέατρο» στον αγώνα της Τετάρτης με τη Ράγιο Βαγεκάνο έγινε δεκτή. Έτσι ο Πορτογάλος σταρ μένει στις τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν φτάνει στον αριθμό των πέντε που επισύρει ποινή μιας αγωνιστικής.

Το ριπλέι δικαίωσε τη «βασίλισσα», καθώς αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει το σφύριγμα του διαιτητή για πέναλτι, αλλά υπήρχε ανατροπή του από αντίπαλο.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Σε αντίθεση, πάντως, με τον Ρονάλντο, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον αγώνα του Σαββάτου με την Εϊμπάρ στο «Μπερναμπέου» τους τραυματίες Χάμες, Κεντίρα και Κοεντράο, ενώ πιθανότατα θα λείψει και ο Μπέιλ που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή

loading...