Τι αναφέρουν κυριακάτικα ρεπορτάζ για τον Ελληνα μπακ

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι βέβαιο πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Λόκερεν με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν.

Μετά από άκρως επιτυχημένη παρουσία, ο Ελληνας μπακ αναζητά μία νέα πρόκληση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στα κυριατικά τους ρεπορτάζ βελγικές ιστοσελίδες ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού είναι μεταξύ τριών ομάδων μίας εκ των οποίων είναι ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται πως ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας είναι μεταξύ των Μπριζ, Σταντάρ και των «πράσινων» και είναι δεδομένο πως και οι τρεις ομάδες του έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον και του έχουν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, επί της παρούσης, στο «τριφύλλι» εξετάζουν και άλλες λύσεις. Οπερ σημαίνει πως ο Γκαλίτσιος δεν είναι προτεραιότητα, αν και κάποιοι εκτιμούν πως η κουβέντα και τα σενάρια περί του Ελβετού, Λανγκ γίνεται ως μοχλό πίεσης προς τον Ελληνα άσο για να απαντήσει θετικά.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Γκαλίτσιου, ο οποίος, πάντως, βάσει των όσων υπστηρίζουν κορυφαία στελέχη της Λόκερεν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μένει να απδειχθεί, αν έχουν δίκιο…

loading...