0

Φοβερή δήλωση από άσο του Παναθηναϊκού!

Μετά τις εμφανίσεις στην έδρα του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει και στην Κυψέλη ότι αξίζει μια θέση στον τελικό της Volleyleague και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε πως πρέπει το γήπεδο να «βράζει» .

«Η ομάδα σαφώς και είναι κουρασμένη, αλλά δεν είναι όμως κάτι που μας ανησυχεί. Όταν παίζουμε, παίζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το φορμάρισμα και να παίζουμε καλά. Κάναμε αυτό που θέλαμε σπάσαμε την έδρα ενός δύσκολου αντιπάλου, πιο έμπειρου και φέραμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι μας και στη δική μας συγκέντρωση και απόδοση».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κυψέλης, τόνισε: «Εννοείται πως θα παίξει ρόλο η έδρα μας γιατί πάντα με τον κόσμο δίπλα μας παίζουμε καλύτερα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο για άλλη μια φορά να είναι δίπλα μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, όχι απλά να δώσει το παρών του αλλά να δείξουμε όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα, τι εστί Παναθηναϊκός και Θύρα 13, ήρθε η ώρα η Κυψέλη να “βράζει” από την αρχή μέχρι το τέλος πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια για όλους».

«Μάχη» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για παίκτη του Παναιτωλικού

Previous article

Δύσκολα ο Σλότερ, γύρισε το πόδι του!

Next article

You may also like