Οι Δημήτρης Ιτούδης και Νάντο Ντε Κολό μίλησαν στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα για το σημερινό πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε στη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως το «τριφύλλι» είναι μεταξύ άλλων μια ομάδα ανταγωνιστική με εμπειρία η οποία έχει παίκτες με πολλές παρουσίες σε Φάϊναλ Φορ και τίτλους. «Ξεκινάμε τη σειρά των πλέι οφ απέναντι σ’έναν σεβαστό και σημαντικό αντίπαλο. Παρακολουθήσαμε τα περισσότερα παιχνίδια που έπαιξαν στο Τοπ 16 και μερικά από την κανονική περίοδο. Έγιναν καλύτερη ομάδα, πολύ ανταγωνιστική, έχουν εμπειρία και παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε Φάϊναλ Φορ και έχουν κερδίσει τίτλους. Θα είναι μια δύσκολη σειρά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι. Τα πλέι οφ δεν χρειάζονται συναίσθημα, απαιτούν συγκέντρωση και κίνητρο. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας να είναι στο πλευρό μας. Ξέρω ότι οι άλλες ομάδες της ΤΣΣΚΑ, δεν έχουν υποχρεώσεις οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τον καθένα για να μας υποστηρίξει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ιτούδη.

Από την πλευρά του ο Νάντο Ντε Κολό είπε: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Όπως οι περισσότερες ομάδες στα πλέι οφ, έχουν μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε τους περιφερειακούς τους παίκτες, τον Διαμαντίδη και τον Σλότερ οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους. Θα παίξουν επιθετικά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στη σεζόν»

Πηγή

loading...