Μποροβήλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κομπότης, Μπάκος και Κουντούρης ανάμεσα στους 93 κατηγορούμενους για το σκάνδαλο Koriopolis, εκτός ο Μαρινάκης!

Το επίπεδο της… σαπίλας του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να αποδειχθεί για να καταλάβουμε όλοι πως υπάρχει. Το παρασκήνιο «παίζει» μπάλα εδώ και χρόνια, αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι κώφευαν επειδή βολεύονταν. Όμως, η δικαιοσύνη σιγά σιγά έχει αρχίσει να αναλαμβάνει έργο, προκειμένου να πληρώσουν (αν κριθούν ένοχοι) αυτοί που έχουν καταστρέψει το άθλημα στην χώρα μας.

Σήμερα (Τετάρτη 15/4) ο εισαγγελέας εφετών, έκανε την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο, αναφορικά με το ποιοι πρέπει να παραπεμφθούν για το σκάνδαλο Koriopolis που αποκαλύφθηκε το 2011.

Μεταξύ των 93ων ονομάτων, υπάρχει ο πρόεδρος της λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης κ. Μπάκος, ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού κ. Κομπότης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (ο κ. Πούλιος ζητά την παραπομπή του για παράνομο στοιχηματισμό κατ’ εξακολούθηση), o Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Μιχάλης Κουντούρης (πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού).

Απ’ τα 93 ονόματα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Παναθηναϊκό!

Για τους περισσότερους εξ αυτών προτείνεται η δίωξή τους για πλημμέλημα, ενώ ο κ. Πούλιος πρότεινε την απαλλαγή άλλων 59 ατόμων.

Οπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι μέσα στους 93 που κατηγορούνται και συμπεριελήφθη στους 59 για τους οποίους σύμφωνα με τον κύριο Πούλιο δεν υπάρχει κατηγορία. Πλέον το Δικαστικό Συμβούλιο θα εξετάσει το πόρισμα και όπως συμβαίνει σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, θα δεχθεί τις αποφάσεις του εισαγγελέα και θα καλέσει τους κατηγορούμενους σε δίκη, που αναμένεται να γίνει προς τα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016.

 

 

loading...