Δεδομένη είναι η θέση του Παναθηναϊκού για την ανάγκη κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και επικρατεί αναμονή στην κόντρα του Κοντονή με την ΕΠΟ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό τη σύγκρουση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα της διαμάχης ενδέχεται να επηρεάσουν και το Τριφύλλι, ειδικότερα εάν απαγορευτεί η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει η πρόθεση για κάποιο επίσημο σχόλιο αναφορικά με το ζήτημα, διότι δεν έχει προκύψει συγκεκριμένη εξέλιξη.

Δεδομένη είναι η θέση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι επιβάλλεται να προχωρήσει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο, με οποιοδήποτε κόστος.

Από εκεί και πέρα, αναμένουν τις επόμενες κινήσεις του Κοντονή και της κυβέρνησης, συνολικά, ώστε να διαπιστώσουν εάν θα πραγματοποιήσουν τις “κορώνες” τους ή εάν θα υποκύψουν και θα επιτρέψουν να συνεχιστούν τα νοσηρά φαινόμενα στο άθλημα.

Δεν κρύβουν την επιφύλαξη τους για την επιτυχία των ενεργειών του Κοντονή, ωστόσο, έχουν τη διάθεση να του δώσουν πίστωση χρόνου, προκειμένου να παράξει έργο.

Πηγή

loading...