0

Ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, να απειλήσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τους εργαζομένους του ΣΚΑΪ με… αιώνια καταδίκη στην κόλαση.

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, με αφορμή την προβολή ντοκιμαντέρ με θρησκευτικό περιεχόμενο, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι ζήτησε να μην προβληθεί η συγκεκριμένη εκπομπή, την οποία αποδίδει σε σιωνιστικούς και εβραϊκούς κύκλους και την χαρακτηρίζει αισχρούργημα!

Ο ιεράρχης (;) προειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του μιντιακού ομίλου (και πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και τους εργαζόμενους ότι “επισύρουν επί τας κεφαλάς των την αιώνια καταδίκη και προγεύονται από τώρα της αιωνίου κολάσεως”.

Στην κατάληξη, ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, δηλώνει δικαιωμένος για την επιλογή του να διακόψει τη συνεργασία της Μητρόπολης με τον ΣΚΑΪ.

Αναμφίβολα, καταλαβαίνει και ο τελευταίος ότι το ντοκιμαντέρ αποτέλεσε απλώς την αφορμή για την επίθεση του Σεραφείμ εναντίον του ΣΚΑΪ και του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο εν λόγω ιεράρχης ακολουθεί κοινή πορεία με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και σε κάθε ευκαιρία, πλέξει το εγκώμιο του και κατακεραυνώνει όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συν τις άλλοις, ο Σεραφείμ δεν έδειξε ποτέ να προβληματίζει για την… προέλευση των χρημάτων που χρηματοδοτούν τις κοινωνικές δραστηριότητες της Μητρόπολης του…

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

“Έγινε πλέον έθος του τηλεοπτικού διαύλου ΣΚΑΙ η κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα κάθε έτους, ανασταύρωσις του Ενσαρκωθέντος Θεού Λόγου με την τηλεοπτική αναπαραγωγή δήθεν επιστημονικών ντοκυμαντέρς που όλως περιέργως άρχονται και τελειούνται με Εβραίους συνεντευξιαζομένους, που σκοπόν έχουν την απομείωσιν και την κατασπίλωσι του Παναγίου Προσώπου του Σωτήρος και Λυτρωτού Κυρίου και είναι ενδεικτικόν το γεγονός ότι επιλέγονται οι ιερότερες μέρες της Χριστιανωσύνης για την δαιμονική επίθεση κατά του «Έσφαγμένου Αμνού του Θεού», κατά της «Οδυνωμένης Αγάπης» που έτεμε την ιστορία και που με το Αίμα Της υπέγραψε το «Σύνταγμα της Χάριτος», την Καινή Διαθήκη.

Απευθυνθήκαμε ως επιχώριος Επίσκοπος της περιοχής που δραστηριοποιείται ο ΣΚΑΙ, στον κ. Γιάννη Αλαφούζο, με την παράκληση να σεβασθεί ο τηλεοπτικός του Δίαυλος, το Πανάγιον και Λατρευτόν Πρόσωπον του Σωτήρος με την υπ’ αριθ. 425/7-4-2015 επιστολή μας, επειδή είχαν προγραμμματισθεί τα επαίσχυντα και βορβορώδη τερατουργήματα του Σιωνιστικού Εβραικού λόμπυ και η απάντησις μας εδόθη λίαν ευγενώς με την αναμετάδοσι των αισχρουργημάτων.

Τόσον πολύ σέβεται την Εκκλησία, ο κ. Γιάννης Αλαφούζος. Βέβαια και στον κ. Αλαφούζο και στους Σιωνιστάς κατασκευαστάς των ντοκυμαντέρς απαντά η Αγία μας Εκκλησία διά της υμνολογίας της: «Μάτην φυλάττεις τον τάφον, κουστωδία. Ου γαρ καθέξει τύμβος αυτοζωΐαν.» (Συναξάριον Μεγάλου Σαββάτου) και όσα αίσχιστα και βορβορώδη ψεύδη και γελοιότητες και αν εκμέσουν οι Εβραίοι Σιωνιστές Ραββίνοι στην Αγία μας Χώρα, την αίματοπότιστη από το αίμα των Μαρτύρων, την απάντησιν δίδουν τα εκατομμύρια των πιστών που κατακλύζουν τους πανίερους ναούς μας και οι χιλιάδες των νέων ανθρώπων που μεταλαμβάνουν μετά ζέσεως και λατρείας του Δεσποτικού Σώματος και Αίματος του Ενσαρκωθέντος Θεού Λόγου.

Άλλωστε αναιρούνται οι φαιδρότητες και γελοιότητες των Εβραίων Ταλμουδιστών από το γεγονός ότι ενώ ευτελίζουν το Πανάγιον Πρόσωπον του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, χαρακτηρίζοντάς Τον ως «τίποτα», την ιδία στιγμή επί 2.015 χρόνια ασχολούνται μετά ανειπώτου μανίας, μίσους και εμπαθείας με Αυτό το δήθεν «Τίποτα».

Στο ερώτημα, μόνο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος έχει την ευθύνη της ανασταυρώσεως του Χριστού κάθε Πάσχα ή και οι καθ’ οιονδήποτε τρόπον εργαζόμενοι στον ειδησεογραφικό όμιλο ΣΚΑΙ η απάντησις είναι σαφεστάτη: όλοι όσοι αδιαμαρτύρητα συνευδοκούν η σιωπούν σε αυτήν την πρόδηλη κατά του ζώντος Θεού επίθεση, επισύρουν επί τας κεφαλάς των την αιώνια καταδίκη και προγεύονται από τώρα της αιωνίου κολάσεως.

{…}

Άλλωστε η ενασχόλησις με την Καμπάλα και τον αποκρυφισμόν της, τις επικλήσεις δαιμόνων και την μαύρη μαγεία, την χρήσι της Σολωμονικής τους «προευπρεπίζει» ικανώς. Σε αυτό το έργο εδούλευσε και φέτος ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ, δι’ αυτό και δικαιωνόμεθα πλήρως που ως Μητρόπολις Πειραιώς έχουμε διακόψει κάθε συνεργασία μαζί του”.

Πηγή

Την παραίτηση του Μποροβήλου ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Previous article

Ο γιος του Στόγιαν έτοιμος να κατακτήσει το NCAA (vids & pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.