Μπορεί να δήλωσε ότι “δεν έχω κάνει ποτέ one night stand“, αλλά δε δίστασε να πει ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ!

Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση και την συμμετοχή σε ένα πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι, ωστόσο κάποιοι την γνώριζαν και από την παρουσία της παλιότερα στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο λόγος για την Τσίλα (την θυμάστε από την «Φάρμα» του Mega), η οποία όπως αποκάλυψε, είχε δεχθεί πρόταση με πολλά χρήματα για να παίξει σε πορνοταινία της Sirina! Τι απάντηση και γιατί, διαβάστε παρακάτω μέρος της συνέντευξης της…

Σου πρότειναν ποτέ να πρωταγωνιστήσεις σε ταινία πορνό;
Μου το πρότεινε ο Σειρηνάκης. Συγκεκριμένα με πήραν τηλέφωνο μετά την πρώτη ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Φυσικά αρνήθηκα κάνω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Εδώ δεν έχω κάνει έξω που είναι και πιο επαγγελματίες, θα κάνω εδώ;

Μέσω facebook έτυχε να σου προσφέρουν χρήματα με αντάλλαγμα ένα βράδυ μαζί σου;
Έτυχε, ναι. Ακόμα και για να πάμε μόνο για φαγητό χωρίς σεξ μου προτείνουν. Απλά για να δείξουν ότι είναι μαζί μου.

Είσαι ερωτευμένη;

Έχω σχέση εδώ και λίγο καιρό. Ο σύντροφός μου είναι εκτός Ελλάδος. Μπορεί να φύγω από την Ελλάδα για να είμαι μαζί του.

Θα ήθελες να κάνεις ακόμα ένα παιδί;

Θα ήθελα αν και σκέφτομαι πως αν κάνω αγόρι δε θα έχει τόσες ευκαιρίες για δουλειά, όμως θα έχει τη μεγάλη του αδελφή να τον προστατεύει.

Η πρώτη σου σεξουαλική επαφή έγινε με τη θέλησή σου;

Έκανα πρώτη φορά σεξ όταν ήμουν 21 ετών γιατί ήθελα να είμαι ερωτευμένη. Μέχρι τότε όσοι με περιτριγύρισαν με έβλεπαν σαν κρέας και δεν ήθελά να τους δώσω κάτι. Γενικά είμαι πάρα πολύ ρομαντική. Λειτουργώ εγκεφαλικά. Έχω κοιμηθεί με άνθρωπο που δεν με έχει ακούμπησε και αυτό για μένα είναι το σωστό. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand.

Το πιο ακραίο μέρος που έχεις κάνει σεξ ποιο είναι;

Έχω κάνει σεξ μέσα στο τρένο όχι στις καμπίνες. Καθόμουν στα γόνατά μου και δεν καταλάβαιναν οι γύρω ότι κάναμε σεξ. Μάλιστα είχε έρθει και ο ελεγκτής για να τσεκάρει τα εισιτήρια μας, σταματήσαμε και όταν έφυγε ξανασυνεχίσαμε.

Σε έχουν απατήσει;

Ναι, Έλληνας κιόλας. Όσο για μένα, όταν νιώθω ότι η σχέση μου έχει τελειώσει τότε ναι μπορώ να απιστήσω. Δεν μου αρέσει να είμαι fake, γι΄ αυτό έχω πει σε άντρα πως δεν μου άρεσε το σεξ μαζί του.

Με την ευκαιρία, να θυμηθούμε την ολόγυμνη φωτογράφιση της Τσίλα για το Playboy…

image1297693025loading...