Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ματς που πρέπει να το κερδίσει όπως τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μιλώντας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ότι έγινε-έγινε και οι «πράσινοι» δεν κοιτάζουν πίσω, στρέφοντας την προσοχή τους στο τρίτο ματς και πρώτο στην Αθήνα.

Για τα δυο χαμένα ματς στη Μόσχα: «Δεν κοιτάμε πίσω. Ότι έγινε-έγινε. Στη ζωή και στον αθλητισμό συναντάς πολλές… χαμένες ευκαιρίες. Και το καλύτερο παράδειγμα για εμάς είναι τα παιχνίδια της Μόσχας. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα… κλειδιά της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ: «Θεωρώ πως όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε όλα τα παιχνίδια, εξαρτόμαστε από τους εαυτούς μας και όχι από τους αντιπάλους μας. Το θέμα είναι πως παίζουμε εμείς. Αν έχουμε στο παιχνίδι μας συγκέντρωση και παίζουμε την άμυνα που πραγματικά μπορούμε τότε θα τα καταφέρουμε. Και το έχουμε δείξει στο παρελθόν. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούμε να χάσουμε από τον καθένα».

Για τα προβλήματα στα πρώτα δυο ματς: «Το πρόβλημά μας στα πρώτα ματς της Μόσχας ήταν ότι δεν αγωνιστήκαμε. Και αυτό μου προξένησε τεράστια έκπληξη. Αυτή τη φορά ελπίζω να αγωνιστούμε όπως πρέπει. Με συγκέντρωση στην άμυνά μας και με καλή ροή στην επίθεσή μας».

Πηγή

loading...