Σύμφωνα με ρεπορτάζ το sdna.gr, απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»! Στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, κατηγορούμενος για δωροδοκία – δωροληψία στο φετινό παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-1).

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου εμφανίστηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο κύριος Βαγγέλης Μπαταγιάννης ο πελάτης του κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία για το φετινό ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία και θα επανέλθει για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου.

Ένορκη κατάθεση από Φύσσα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αγγελόπουλος κατηγορείται έπειτα από ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναφέρει στην κατάθεση του ότι του είπε ο Ρικάρντο Σα Πίντο (τότε προπονητής του Ατρόμητου) ότι δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του Περιστερίου ώστε να αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη.

Από την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα προκύπτει η κατηγορία για δωροδοκία – δωροληψία στον Γιάννη Αγγελόπουλο…

Λαναρής και Δούρος οι επόμενοι
Αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται και ο γενικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, με τον Λαναρή να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί.

Εντός ολίγου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς θα βρεθεί και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος.

 

Πηγή

loading...