Του έδειξε με το χειρότερο τρόπο ότι δεν τον πιστεύει, τουλάχιστον γι΄ αυτή τη σεζόν, ενώ πλέον τίθεται και θέμα παραμονής του για τη νέα χρονιά, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο…

Με τον Χάρη Μαυρία να έχει μείνει, μετά τον τραυματισμό του, εκτός αποστολής και τον Ντάνιελ Πράνιτς να μην υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα, έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει σίγουρη την παρουσία του Σωτήρη Νίνη στη βασική ενδεκάδα για το παιχνίδι της Κομοτηνής.

Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε, με τον Γιάννη Αναστασίου να προχωράει, μάλιστα, σε μία έκπληξη μεγατόνων, χρησιμοποιώντας στο αρχικό σχήμα τον …ξεχασμένο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος είχε να παίξει με την ομάδα 3,5 ολόκληρους μήνες!

Προτίμησε, δηλαδή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού να “ξεθάψει” τον Ολλανδό μέσο, ο οποίος είναι ένας παίκτης δανεικός που δεδομένα θα επιστρέψει στην ομάδα του το καλοκαίρι, από το να δώσει την ευκαιρία σε έναν Έλληνα, διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Η απαξίωση δε του Αναστασίου, προς το πρόσωπο του Νίνη, συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν και πάλι δεν έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί, επιλέγοντας να περάσει ως αλλαγή, για τη θέση των χαφ, τον “τελειωμένο”, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, Ντάνιελ Πράνιτς!

Σε ένα ματς, με λίγα λόγια, που ήταν ιδανικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο διεθνής άσος, ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος προφανώς έχει τους λόγους του, αποφάσισε να μην του δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής. Και, φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός δείχνει στον παίκτη ότι δεν τον πιστεύει. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αναστασίου άφησε τον Νίνη εκτός αποστολής και τον έστειλε στην εξέδρα, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Κάτι που, βεβαίως, αποδεικνύει ότι ο προπονητής της ομάδας δεν εμπιστεύεται, τουλάχιστον γι΄ αυτή τη χρονιά, τον συγκεκριμένο παίκτη και του το δείχνει με τον χειρότερο τρόπο προτιμώντας ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει ελάχιστα μέσα στη σεζόν ή δεν έχουν μέλλον στο σύλλογο. Και, φυσικά, θα πρέπει να δούμε μήπως έχουμε εξελίξεις με τον Νίνη το καλοκαίρι γιατί, παρόλο που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, μπορεί να τεθεί θέμα αποχώρησής του, αν ο Αναστασίου συνεχίσει να μην τον υπολογίζει. 

 

Πηγή

loading...