Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στο Euroleague Greece για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ αλλά και για την συνέχεια

Ο «Batman» με τις τρίποντες «βόμβες» του στο χθεσινό παιχνίδι, έδωσε τις απαραίτητες λύσεις στην ομάδα του, όταν χρειάστηκε βάζοντας και αυτός με τη σειρά του, το λιθαράκι για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη πρώτη του νίκη στη σειρά των αγώνων, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ο υπαρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στο Euroleague Greece, για τη διαφορετική εικόνα των «πρασίνων» στα δύο παχνίδια της Μόσχας, σε σχέση με αυτό στην Αθήνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε διαφορετική εμφάνιση. Στη Μόσχα ήταν σα να μη μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Σήμερα (σ.σ.: χθες) όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Οι ίδιοι φέραμε τους εαυτούς σε αυτή την κατάσταση. Αλλάξαμε, προσπαθήσαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Πλέον αύριο βράδυ ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει τη σειρά των αγώνων στο 2-2 και ο 34χρονος φόργουορντ ανέφερε πως ένα από τα βασικά στοιχεία θα είναι η άμυνα: «Όλα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα. Αν αφήσεις την ΤΣΣΚΑ να κάνει το παιχνίδι της, δύσκολα έχεις ελπίδες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο προετοιμασμένη. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε κι εμείς καλύτεροι. Βρισκόμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για να κερδίσεις είναι σημαντικό να κάνεις πολλά πράγματα σωστά και να τα δώσεις όλα»

Πηγή

loading...