0

Εντός της ημέρας αναμένεται να παρθεί η απόφαση από πλευράς διαιτητών για το αν θα απέχουν από τις υποχρεώσεις τους στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Super League.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξη αποχή των διαιτητών και των βοηθών την 32η αγωνιστική της Super League. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί εντός της ημέρας (23/04), ύστερα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ των διαιτητών, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση.

Ο λόγος που σκέφτονται να προβούν σε αυτά τα ακραία μέτρα είναι η εμπλοκή αρκετών εκ των συναδέλφων τους στις υποθέσεις διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι διαιτητές είναι αντίθετοι με αυτές τις κλήσεις από τον Δικαστή, καθώς θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο ποινικοποιείται το ανθρώπινο λάθος.

Για να υπάρξει αναβολή της αγωνιστικής χρειάζεται ομόφωνη απόφαση τόσο των 28 διαιτητών όσο και των 48 βοηθών του πίνακα της Super League. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται η 32η αγωνιστική να διεξαχθεί κανονικά και οι εξελίξεις να μετατεθούν για την επόμενη αγωνιστική.

Πηγή

Οι παράμετροι μιας πιθανής αποχώρησης Αλαφούζου

Previous article

“Δεν είναι τόσο μακριά κυβέρνηση και UEFA”

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.