Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ξανά εκτός λόγω της… γνωστής, πλέον, ίωσης που μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως. 

Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα έκανε… παπάδες, πραγματοποίησε εκκωφαντικό restart στην καριέρα του και μάλλον φίλοι και εχθροί τον «μάτιασαν». Ο Μάρκους Μπεργκ μπήκε από νωρίς στα pits μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

Έπειτα από 2.5 μήνες απουσίας, επέστρεψε αλλά ξεκίνησαν τα προβλήματα με την ίωση. Αρχές Νοεμβρίου. Επιστρέφει αλλά μετά από περίπου ενάμιση μήνα… ξαναπέφτει στην ίδια παγίδα. Το «κανόνι» του Παναθηναϊκού έδειχνε να έχει ξεπεράσει την ίωση, ωστόσο, από τις αρχές της εβδομάδας ταλαιπωρείται ξανά, κάνοντας εισαγωγή στο νοσοκομείο «Υγεία» το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την διάγνωση, ο Μπεργκ ταλαιπωρείται αυτή την στιγμή από μια ελαφριά μορφή πνευμονίας(αυτό σημαίνει σε απλά… λαϊκά το λοίμωξη του αναπνευστικού), για αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευθεί τις επόμενες ημέρες. Επί της ουσίας το πρόβλημα που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες, ουδέποτε ξεπεράστηκε πλήρως. Για αυτό και ο οργανισμός του παραμένει ευάλωτος ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σουηδός την έχει «πατήσει» κατά έναν σημαντικό βαθμό και από τις παιδικές ασθένειες που… σέρνονται στο σπίτι του.

 

Πηγή

loading...