0

«Βόμβες» απ’ τον Δήμαρχο Βόλου: «Αυτά που έχουν γίνει την τελευταία διετία στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν γίνει τα προηγούμενα 50 χρόνια!

 

Τα ξημερώματα της Τρίτης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου και πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει προταθεί ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο «koriopolis» του 2011, μίλησε ευθέως για εύνοια του Ολυμπιακού! Ενώ είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα που ανέφερε για μια προειδοποίηση που είχε κάνει στον Γιάννη Αλαφούζο, σε μια τυχαία συνάντησή τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Όταν και του είχε πει «ελέγχουν τα πειθαρχικά όργανα, κάθε χρόνο ξεκινάς με -2 εκατ. ευρώ απ’ τα πρόστιμα»!

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει την εύνοια και δεν ντρέπομαι να το πω. Αυτά που έχουν γίνει την τελευταία διετία στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν γίνει τα προηγούμενα 50 χρόνια!

Πριν λίγο καιρό είχα βρεθεί τυχαία με τον κ. Αλαφούζο και τον κ. Κωνσταντίνου στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αυτοί ήταν εκεί για μια δική τους υπόθεση κι εγώ είχα μια δίκη για το θέμα Δαλούκα. Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο κι αυτό που είπα στον κ. Αλαφούζο είναι πως κάθε χρόνο ξεκινά με μείον 2 εκατ. ευρώ απ’ τα πρόστιμα, επειδή είναι ελεγχόμενα από συγκεκριμένη ομάδα τα πειθαρχικά όργανα. Υπάρχει μια περίεργη προστασία του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι παράγοντες του αθλήματος φοβούνται. Ο κ. Κοντονής πρέπει να αφήσει όλα τα υπόλοιπα και να μη δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να ελέγχει την ΕΠΟ.

Προφανώς η διάταξη της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο όσων κατηγορούνται για την εγκληματική οργάνωση θα ισχύσει με όλους όσους εμπλέκονται. Αυτό θέλω να πιστεύω.

Η πρώτη μαριονέτα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, τα μέλη των επιτροπών, όλοι είναι σκέτες μαριονέτες».

Τα περισσότερα απ’ αυτά, φυσικά, τα γνωρίζαμε. Αλλά είναι το λιγότερο αποδεικτικό στοιχείο το γεγονός πως τα λέει ένας άνθρωπος που δίχως άλλο ξέρει καλά το παρασκήνιο στο άθλημα.

 

Πυρ ομαδόν κατά ΕΠΟ και “Δράκουλα” Γκιρτζίκη στη Βουλή!

Previous article

“Τάφου σιωπή” από τα όργανα του Πειραιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.