0

Την Τετάρτη 20 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με μοναδικό θέμα συζήτησης να είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ«ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΟ – ΚΑΕ»
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 2915501000
ΑΦΜ 094501248 – ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

 

Καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της ως άνω Εταιρείας στην 29η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας «ΠΑΟ – ΚΑΕ» εις την έδρα και τα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής επί του 14ου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που θα γίνει την 20η Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 π.μ., δια να αποφασίσουν επί του κάτωθι μοναδικού θέματος της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως :

Μοναδικό Θέμα : Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Οι εκ των κ.κ. Μετόχων που επιθυμούν να παραστούν εις την παρούσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων, υποχρεούνται να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας τις μετοχές τους εις το ταμείο της Εταιρείας ή εις το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα αναγνωρισμένη τράπεζα και να προσκομίσουν εις τα γραφεία της Εταιρείας τις αποδείξεις περί της τοιαύτης καταθέσεως των μετοχών και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων απόντων μετόχων πέντε (5) πλήρης ημέρες προ της ορισθείσης ως άνω Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Εταιρείας.
Έκαστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου.

Αθήνα, 29 Απριλίου 2015
Ο Πρόεδρος-Δ.Σύμβουλος
& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας
Εμμανουήλ Παπαδόπουλος».

Πηγή

Τι χάνει ο Ολυμπιακός, τι κερδίζουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Previous article

Ο Ανδρεάδης, το καθήκον, ο φόβος και η ελευθερία

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.