Σοκ στον Παναθηναϊκό! Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά τον τελικό με τον Απόλλωνα Πατρών (5/4/2015), όπως ενημέρωσε το ΕΣΚΑΝ.

 

Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, την οποία έκανε επίσημα γνωστή η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».

loading...