0

Με τρεις βαρείς περιοριστικούς όρους «τελείωσαν» εισαγγελέας και ανακριτής τον Γιώργο Σαρρή από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Μετά την πολύωρη απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο άνθρωπος που επί χρόνια κινούσε τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αυτός, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και παρότι ο Γιώργος Σαρρής αρνήθηκε τις κατηγορίας, του επέβαλε τρεις περιοριστικούς όρους:

α) Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
γ) Εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος.

Ακριβώς οι ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Σαρρή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, φέρεται ως εκ των «διευθυντών» της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η πιο κρίσιμη μέρα πριν από την επόμενη!

Σημαντική μέρα ήταν η σημερινή στην Ευελπίδων για την πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Νωρίς το πρωί, ο δικηγόρος του Βαγγέλης Μαρινάκη ζήτησε μια επιπλέον ημέρα προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, ωστόσο ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, του την αρνήθηκε. Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να απολογηθεί κανονικά αύριο.

Η απολογία Σαρρή

Ο Γιώργος Σαρρής βρέθηκε από τις 9:10 στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, για να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για τέσσερα κακουργήματα.

Αυτά είναι:

α) Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, 

β) Απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, 

γ) Απόπειρα εκβίασης και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και 

δ) Δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

Η απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, όπως αναμενόταν, κράτησε αρκετές ώρες, με τον Γιώργο Σαρρή να αρνείται κάθε κατηγορία.

Περίπου στις 12:30 ο ανακριτής διέκοψε για περίπου μισή ώρα την απολογία του Γιώργου Σαρρή. Στο διάστημα αυτό και ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ περίμενε να επιστρέψει ο ανακριτής για να συνεχιστεί η διαδικασία, δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν πώς κυλάει η απολογία. Αυτό που αρκέστηκε ο Γιώργος Σαρρής να πει είναι πως «η υπόθεση είναι στημένη», ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Ανδρεάδη, για τον οποίο μίλησε με καλά λόγια!

Ακολούθως, μετά τη συνέχιση και την ολοκλήρωση της απολογίας, ο Γιώργος Σαρρής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος!

«Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό;»

Previous article

Το σκ@τό έφτασε στην κάλτσα!: Αίτημα εξαίρεσης του Ανδρεάδη σκέφτεται να ζητήσει ο Μαρινάκης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.