«Τρέλα» με τον Ζέκα έχει ο Μίχαελ Σκίμπε και εξέφρασε στον Αντρέα Στραματσόνι την πρόθεσή του να τον καλέσει στην Εθνική. Ποιο το εμπόδιο για να συμβεί αυτό και πότε αναμένεται να ξεπεραστεί.

Με τους Μανιάτη και Τζιόλη ανενεργούς σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, οι λύσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τον άξονα της μεσαίας γραμμής στην Εθνική είναι πολύ περιορισμένες. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως μια εξαιρετική λύση για τη θέση θα ήταν ο Κάρλος Ζέκα και εξέφρασε τόσο το θαυμασμό του για τις ικανότητές του, όσο και την πρόθεσή του να τον καλέσει στον Αντρέα Στραματσόνι, κατά τη χθεσινή συνάντηση με τους προπονητές της Super League.

«Περιμένω και από εσάς κάποιον παίκτη το προσεχές διάστημα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ζέκα. Δεν υπάρχει παίκτης στην Ελλάδα με τον σωματότυπο και τα τρεξίματά του», είπε ο Σκίμπε στον Στραματσόνι, σύμφωνα με την «Πράσινη», ενώ ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του Πορτογάλου, τον οποίο παρομοίασε με τον Κλαούντιο Μαρκίζιο της Γιουβέντους.

Πάντως για την ώρα ο Ζέκα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν έχει αποκτήσει ακόμη ελληνικό διαβατήριο, παρότι έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά από το περασμένο καλοκαίρι. Η γραφειοκρατία καθυστερεί την υπόθεση, αλλά εκτιμάται πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει το διαβατήριο στα χέρια του. Ο ίδιος λατρεύει την Ελλάδα, μιλά πολύ καλά τη γλώσσα και δεν έχει κρύψει πως θέλει να παίξει στην εθνική ομάδα, μιας και δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Πορτογαλία και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για το εγγύς μέλλον.

loading...