0

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ετοιμάζεται να βάλει άλλα 5 εκατ. ευρώ.

Παρά την κακή σεζόν που διανύει ο Παναθηναϊκός και την κριτική που δέχεται και ο ίδιος, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Στις 31 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων και αναμένεται να αποφασιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να καλύψει ΚΑΙ αυτή την αύξηση μόνος του, όπως είχε συμβεί και με την αντίστοιχη που είχε προκηρυχτεί στις 31 Αυγούστου, προκειμένου να υπάρχει ρευστότητα για τις πληρωμές, τους διακανονισμούς και πιθανές μεταγραφές, μαζί με τα προσδοκώμενα έσοδα από τη Nova και την UEFA.

Το συνολικό ποσό που έχει βάλει στην ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος στην πενταετία που βρίσκεται στην κεφαλή του συλλόγου θα φτάσει στα 30 εκατ. ευρώ.

Μαρίνο καλά αρχίσαμε

Previous article

Οδ. Βλαχοδήμος: «Προχωράμε» (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.