0

Η ήττα με 0-2 από την Θέλτα Βίγκο αποτελεί το κλείσιμο ενός μαύρου σύγχρονου κεφαλαίου του Ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

 

Ενός κεφαλαίου μιας γκρίζας βίβλου αρκετών ετών και ηττών που ολοκληρώθηκε με τους 13 αγώνες χωρίς νίκη στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αποτελεσμάτων για τα οποία ευθύνονται όλοι οι άλλοι εκτός από τον Μαρίνο.

Γιώργος ΛιβέρηςΓραφει ο Γιώργος Λιβέρης

 

 

 

Για τούτο περιμένουμε να κλείσει την πόρτα πίσω του ο νέος προπονητής και να εισέλθει σ’ ένα χώρο καινούργιο, καθαρό, με πολύ οξυγόνο, νέες τακτικές και κυρίως με νέο πνεύμα και καλές μεταγραφές από τις αρχές του 2017, που ήδη έφθασε.

Οι μεταγραφές είναι απαραίτητες και αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο, όχι μόνο ως φρέσκο αίμα αλλά ως το συστατικό πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο Μαρίνος για να εφαρμόσει την δική του γραμμή, τεχνική, ψυχολογική ή οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη ενέργεια.

Χωρίς ενίσχυση και αλλαγή στυλ δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί η παρούσα κατάσταση, θα γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια. Και σε 2-3 μήνες θα αναζητούμε στο πρόσωπο ενός άλλου προπονητή, την παρηγοριά και την ελπίδα.

Αλλά εδώ δεν αντιγράφουμε το Χότζα και το απόφευγμα του ‘’ από παλούκι σε παλούκι υπάρχει ζωή’’ .

Εμείς θέλουμε να ξεφύγουμε μια και καλή από την κακομοιριά και την μιζέρια και από τα αρνητικά ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φτάνει πλέον η μόνιμη μετριότητα και η παρουσίαση παικτών από τα απόνερα των άλλων.

Είναι προτιμότερο ο Μαρίνος να απαιτήσει, να πάρει και να μπορέσει να κινηθεί, σύμφωνα και με την δική του ιστορία, παρά να περιμένει πότε θα τον διώξουν.

Διότι εάν δεν μεταφέρει τις γνώσεις και τις δικές του προδιαγραφές στην Διοίκηση, δεν θα επιτύχει τίποτα, δεν θα αλλάξει τίποτα και θα έχει την ίδια μοίρα με τον Ιταλό.

Εάν του αρνηθούν τα βασικά και τους απαραίτητους παίκτες καλύτερα να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.

Ο Ιανουάριος πρέπει να είναι ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων.

Έκανε τη ζωή του δύσκολη ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη

Previous article

Λουντ: «Θέλαμε κάτι παραπάνω»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.