23

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» αναφορικά με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου. 

Αναλυτικά ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε: «Ο συνδυασμός απογοήτευσης και κούρασης που μας βγήκε έντονα στα παιχνίδια των play-offs, είχε ως συνέπεια να καταλάβουμε την έκτη θέση. Σε καμία περίπτωση δεν μας αξίζει βάσει της προσπάθεια που καταβάλλαμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση και για το λόγο αυτό ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Στο πιο κρίσιμο σημείο μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα μείναμε με δέκα μόλις παίκτες και οι αποχωρήσεις των ξένων αθλητών άφησαν ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ. Οι παίκτες που έμειναν πίσω και μόχθησαν μέχρι τέλους κάτω από αντίξοες συνθήκες είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Τιμήσαμε το σκουφάκι όσο κανένας άλλος. Με τις συνθήκες που συναντήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει κατηγορία. Αντί αυτού τερματίσαμε στην έκτη θέση αν και θα μπορούσαμε κάτι πολύ υψηλότερο. Όσο αφορά το μέλλον κοιτάμε τις εξελίξεις και περιμένουμε την επόμενη μέρα…»

Σαν πολλά δεν ζητάγαμε;;

Previous article

Σωπήλης: «Ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο, παραμένω στρατιώτης της Παναθηναϊκής μας οικογένειας»

Next article

You may also like