0

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Δημήτρη Μπαλτάκου με φόντο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με την πλευρά Γιαννακόπουλου να υπενθυμίζει πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί. «Κακώς έχεις τη διαχείριση του συλλόγου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται με τον Δημήτρη Μπαλτάκο να υπενθυμίζει, με επιστολή, πως αύριο (23/5) εκπνέει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες βόλεϊ του συλλόγου. Η πλευρά Μπαλτάκου ενημέρωσε εκείνη του Γιαννακόπουλου καθώς «είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο.».

Ωστόσο, η απάντηση από την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν ξεκάθαρη υπενθυμίζοντας πως «όσο έχεις την παραμικρη σχέση με τον Σύλλογο, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν θα εμπλακεί».

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Μπαλτάκου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 23η Μαΐου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Δεδομένων αφενός, ότι η παρούσα διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το προσεχές Σάββατο με την επισήμανση πως το παρόν Δ.Σ. δεν θα κατέλθει σ’ αυτές, αφετέρου, ότι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο. είναι, δια υμών, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαβιβάζουμε την πληροφορία, ώστε να πράξετε όπως κρίνετε για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως, κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, ο Προέδρος του Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος στις 28 Απριλίου παρείχε δημοσίως στη δική σας ομάδα εργασίας, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την «αν λευκώ» διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18. Προς τούτο, μάλιστα, είχε προτείνει την καθημερινή παρουσία σας στα γραφεία του Α.Ο., πρόταση, την οποία κάνατε αποδεκτή (με σχετική ανακοίνωση που εκδώσατε την ίδια ημέρα, 28η Απριλίου).

Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της παναθηναϊκής συνεργασίας μας, αναμένουμε την απόφασή σας περί του ζητήματος».

Και η απάντηση που ακολούθησε από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Όπως γνωρίζεις, για λόγους που σε αφορούν προσωπικά, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δημοσίως τοποθετηθεί ότι όσο έχεις την παραμικρή σχέση με τον Σύλλογο δεν θα εμπλακεί, άρα όσα αναφέρεις στην επιστολή σου είναι άλλη μια φορά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά και επιπλέον προβλημάτων.

Παρακαλούμε επιτέλους σεβάσου τον Σύλλογο που κακώς και τυχαία έχεις τη διαχείριση του».

Κατοχή και τακτική

Previous article

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Τέλος τα πλέι οφ και για τον Εμποκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.