Ήθελα να ήξερα τι κέρδισες,εσύ που ως φίλαθλος αγωνιζόσουν στη εξέδρα ,σου έλειπε βρε παιδί μου η αναγνωρισιμότητα,το ύψος του αθλητικού παράγοντά,νομίζεις ότι κέρδισες και άρα τώρα είσαι ικανοποιημένος ,που όμως δυστυχώς φαίνεται οδηγείς τον Ερασιτέχνη με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.

Θ. Συνοδινός
Θ. Συνοδινός

του Θόδωρου Συνοδινού
Με ένα έγγραφο αμφισβητούμενο εγκυρότητας για όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν από έγγραφα, όπως επισήμανε το μέλος της Γ.Σ ο έχων σώας τα φρένας

 

 

Μπάμπης Παπαπασχάλης

(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,π.Ναύαρχος) επισήμανε τα εξής:

«Αμφισβητώ το συγκεκριμένο μνημόνιο ως άνευ ουσίας,δεν έχει κανένα δεσμευτικό χαρακτήρα και για τις δύο πλευρές ,αφού κρίνω με όσα διαπίστωσα δεν έχει καμία επισημότητα και εγκυρότητα ,αφού δεν έχει αριθμ. πρωτ. δεν αναγράφονται οι τίτλοι των υπογραφόντων,δεν έχει τις απαραίτητες σφραγίδες,δεν είναι καν γραμμένο σε χαρτί υπουργείου ούτε είναι ακριβές αντίγραφο από τη γραμματεία του Υπουργείου.»..

Ο Νίκος Τσίλης

(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής )

Ρώτησε :«Είχατε κάποια εξουσιοδότηση που πήγατε στο Υπουργείο;»

η απάντηση

«Τι είδους εξουσιοδότηση να πάρω… Ο πρόεδρος έχει μια εξουσία από τη Γ.Σ, όταν ψηφίζεται. Δεν μπορώ να κάνω Γ.Σ πριν κάνω κάθε ραντεβού για τον Παναθηναϊκό».

Νίκος Τσίλης:
Υπάρχουν πρακτικά για όσα ειπώθηκαν στο υπουργείο,

Μπαλτάκος : «Δεν προβλέπεται να υπάρχουν πρακτικά»
ΝίκοςΤσίλης: «Με λυπεί η απάντησή σας».

{Η Γ.Σ δεν ψήφισε πρόεδρο αλλά Δ.Σ,το Δ.Σ έπρεπε να δώσει εξουσιοδότηση }

Νίκος Πλυτάς

(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,παλαίμαχος Πόλο):

«Θέλουμε όλοι να πιέσουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ναι ή όχι. Δημήτρη μου θα σου πω κάνε πίσω και άσε να το υπογράψουν οι επόμενοι και τέλος».

διάλογος …

Μπαλτάκος:

«Καλείτε δηλαδή τον κόσμο του ΠΑΟ να μην το ψηφίσει»

Πλυτάς :

«Εγώ λέω να το παρακάμψουμε και να το πάρουν οι επόμενοι»

Κατζουράκης : «Το συγκεκριμένο μνημόνιο είναι απλά ένα ευχολόγιο. Και γράφεται μέσα η πρόθεση για ένα γήπεδο στο Γουδή. Μακάρι να ήταν μνημόνιο σαν αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τρόικα».

Ψηφοφορία

Τα αποτελέσματα για την έγκριση ή μη έγκριση ενεργειών για την δημιουργία γηπέδου στο Γουδή.

Ψήφισαν 74

74 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Αποτελέσματα: 61 ΝΑΙ, 10 ΚΑΤΑ, 2 ΛΕΥΚΑ , 1 ΑΚΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ,

ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΣΑΣ…ΜΗΠΩΣ;

ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Καμίνης: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μίλησε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού εκφράζοντας τις θέσεις του για το θέμα.

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport»:

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το γηπεδικό του Παναθηναϊκού: «Ο δήμος έχει ετοιμάσει εδώ και χρόνια, όπως είχε υποχρέωση από τον νόμο, το Προεδρικό Διάταγμα για τη “Διπλή Ανάπλαση” και τον Βοτανικό. Τώρα η πολιτεία διατυπώνει νέες σκέψεις για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στου Γουδή. Είναι μια ιδέα που φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο και τον Παναθηναϊκό, τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα πολύ σύνθετο και ευαίσθητο ζήτημα, διότι στην ίδια περιοχή προβλέπεται να δημιουργηθεί Μητροπολιτικό Πάρκο. Η θέση του δήμου είναι να κάνουμε γήπεδο εκεί, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε συμφωνία με την πολιτεία και τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα πρέπει να διασφαλίσουμε και τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου. Για να συμβούν αυτά, πρέπει να έχουμε και την υποστήριξη των κατοίκων. Όλων. Να τους πείσουμε ότι, με την παρέμβαση που σχεδιάζουμε, θα προκύψει όφελος για όλους. Αν δεν πετύχουμε κάτι τέτοιο, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το γήπεδο. Ο δήμος έχει αρχίσει να διαμορφώνει μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι πρέπει να γίνει, γιατί ο δήμος δεν βλέπει μόνο το γήπεδο. Βλέπει την “Τριπλή Ανάπλαση”. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να κάνουμε όλα όσα θέλουμε».

Για το αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση της πολιτείας για το Γουδή: «Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής… Θα έλεγα ότι η πρόταση της κυβέρνησης βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ουσιαστικά, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη. Θέλω να τονίζω με έμφαση ότι ο δήμος, σε νομικό επίπεδο, τελεί υπό το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τον Βοτανικό και τη “Διπλή Ανάπλαση”. Για να καταργηθεί αυτό το καθεστώς, θα πρέπει να έχουμε έτοιμη την επόμενη λύση»….

loading...