Πραγματικά λυπάμαι με τις εξελίξεις στον ΠΑΟ. Κρίμα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Η φυγή του Λυμπερόπουλου ίσως να λέει πολλά και μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλα προβλήματα.

Για να ξεκινήσουμε με κάτι άλλο…Χίλια Μπράβο στον Λύμπε. Άνθρωπος με ανάστημα και αυτοσεβασμό.Αυτός είναι Παναθηναϊκός. Καμια αβάντα πλέον στον εξαφανισμένο…

Φαίνεται ότι τον Αλαφούζο τον ενδιαφέρει κυρίως να αποφύγει τις προσωπικές του ευθύνες για τα ανοίγματα της ΠΑΕ επί δικής του εποχής.Ο Αλαφούζος αποδεινύεται μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με την απόσταση που κρατάει τους τελευταίους μήνες από τα κοινά του Παναθηναϊκού .
Μετά άμεσα ή θα αποχωρήσει δίνοντας τις μετοχές στον Ερασιτέχνη ή θα οδηγήσει την ΠΑΕ στην πτώχευση.
Ο Λυμπερόπουλος έχοντας ζήσει την ίδια κατάσταση στην ΑΕΚ απλά δεν άντεχε να βλέπει να ξετυλίγεται το ίδιο σενάριο μπροστά του χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Η ομάδα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με την υπόθεση Μπεργκ, κι απ’ότι φάνηκε από τη σημερινή εξέλιξη (με τις απειλές για ασφαλιστικά μέτρα από πλευράς ΠΑΟ) η κατάσταση θα μπορούσε να είχε χειριστεί με μεγαλύτερη ευθύνη από πλευράς Παναθηναϊκού. Για να φτάσει ένας ποδοσφαιριστής με εν ενεργεία συμβόλαιο να διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα και με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει να βρει τί γίνεται μέσα από βιντεάκια στο Twitter από Άραβες δημοσιογράφους πάει να πει πως κάποιος ευθύνεται…

Έγραψα κάποια στιγμή ότι είναι πολύ κοντά ο καιρός που το θέμα Αλαφούζου και οι παρα αυτόν παρατρεχάμενοι (δεν αναφέρομαι σε Λυμπερόπουλο,Ουζουνίδη αλλά σε αυτούς που τρέχουν τη διοίκηση) θα απασχολήσει πολύ σύντομα τους φιλάθλους. Πριν λίγο διαβάζω έγινε ντου στα γραφεία. Οσοι ασχολούνται και ακολουθούν την ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά το κλίμα και πως έχει συγγρατηθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορεί ο Αλαφούζος να σκάει μετρητα 15 μυρια για το κανάλι να βλέπουμε την έγκυο Σία, τον Σακη κλπ. κλπ και να πλειοδοτει με 45 μυρια για την άδεια και την ίδια ώρα να εκθέτει την Ομάδα και αθλητικά αλλά και να αφήνει απλήρωτους μεροκαματιάρηδες ανθρώπους.

Τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο “εξαφανιζμένος” Αλαφούζος…

Ο Αλαφούζος ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ …..Να μη φυγει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ….Αν μπορεί και γίνεται να παραμεινει ο Μπεργκ …..Την φυγη του Μπεργκ θα ακολουθησει ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ …..Θα δουμε ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ …..Ο Αλαφουζος ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Άλλη οδός δεν υπάρχει.

Mike N.
Mike N.

 

loading...