Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλά συνεχώς στους παίκτες του, προκειμένου να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Μία από τις κυριότερες ανησυχίες του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ότι οι παίκτες του θα αποπροσανατολιστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό. Καθημερινά, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις οφειλές και τα χρέη, ενώ οι εργαζόμενοι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απλήρωτοι και μερικοί έχουν παραιτηθεί.

Ωστόσο, μέχρι τώρα η ομάδα κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και το έδειξε με τον τρόπο που αγωνίστηκε στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα. Ανεξάρτητα από τις δυσλειτουργίες, οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιξαν για να νικήσουν και τα κατάφεραν.

Αυτή την προσήλωση θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για όσο καιρό μπορέσει. Ο 48χρονος προπονητής κατανοεί πως εάν η ασυνέπεια στις πληρωμές διογκωθεί, τότε αργά ή γρήγορα, θα επηρεάσει τη δουλειά του. Όμως, ακόμα έχει το περιθώριο να κρατά ενωμένους τους παίκτες του και θέλει να τονώσει το συναίσθημα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Ο Ουζουνίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους επανέλαβε ότι είναι σημαντικό να πάρουν τη νίκη στη Λαμία. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να περάσει νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Για αυτό, ο Ουζουνίδης ζήτησε να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητικότητα που έβγαλαν στα τελευταία λεπτά απέναντι στη Λάρισα.

“Θέλω να βγάζετε πάντα αυτή την ένταση. Με τέτοια εικόνα, κανένας δεν μπορεί να σας νικήσει. Ακόμα και όταν στραβώνουν τα πράγματα, όταν παίζετε έτσι, θα μπορείτε να παίρνετε αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη Λαμία”, τονίζει ο Ουζουνίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες του.

loading...