0

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε για μία ακόμα φορά ο Νίκος Παππάς, ο οποίος στάθηκε, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό του νεαρού Θοδωρή, που πάσχει από την ασθένεια Μπάτεν.

O γκαρντ του Παναθηναϊκού έδειξε για μία ακόμα φορά τις ευαισθησίες του. Αυτή τη φορά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό του Θοδωρή, ο οποίος πάσχει από τη σπάνια ασθένεια Μπάτεν και κάνει τον δικό του αγώνα καθημερινά.

Ο Παππάς συμμετείχε στη δράση που έχει ξεκινήσει μέσα από το κανάλι »Thodore´s Miracle, διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το «The Bunch of Rods».

Το απόσπασμα που διάβασε ο Νίκος Παππάς:

«Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένας αγρότης που είχε τρία αγόρια.Τα παιδιά όμως μεγαλώνοντας, άρχισαν να έχουν μεταξύ τους γκρίνιες και τσακωμούς.

Καθημερινά μάρτυρας των καυγάδων ήταν ο πατέρας, που ένοιωθε ότι το τέλος του κοντεύει.Φοβόταν και ανησυχούσε πολύ γιατί μετά το θάνατο του, αυτοί όπως πήγαιναν θα γινόντουσαν εχθροί.

Σκέφτηκε λοιπόν και μια μέρα ζήτησε στα παιδιά του να του φέρουν ένα δεμάτι από λεπτές βέργες.Πήρε το δεμάτι, το έδωσε στον μεγαλύτερο γιό και του είπε να το σπάσει.

Εκείνος όσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε.Ο δεύτερος γιος που κορόιδευε τον πρώτο, πήρε με τη σειρά του το δεμάτι και προσπάθησε.

Οσο κι αν προσπάθησε όμως, μάταιος κόπος.Κατόπιν πήρε το δεμάτι ο τρίτος γιος κι αυτός όμως δεν κατάφερε απολύτως τίποτε.

Αφού απέτυχαν κι οι τρεις ο αγρότης πήρε το δεμάτι, το έλυσε και πήρε από μια βέργα και έδωσε από μία σε κάθε του γιό.Οπως ήταν επόμενο και οι τρεις κατάφεραν να σπάσουν τις βέργες, πολύ πολύ εύκολα.

Είδατε τους είπε ο αγρότης, όταν είσαστε μαζί αγαπημένοι και μονιασμένοι, δεν μπορεί κανείς να σας κάνει κακό. Οταν όμως είσαστε ο καθένας μόνος του, τότε είναι εύκολο κάποιος να σας συντρίψει και να σας κάνει κακό».

Πηγή: sdna.gr

Σκέψεις για δανεισμό του Κατράνη

Previous article

Κ20: Αύξησε τη διαφορά ο Παναθηναϊκός!!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.