0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να είναι ο Σύλλογος…μεγάλος σε όλα τα σπορ και έχει ανοίξει τον δρόμο για να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ ενώ υπάρχουν επαφές και για το μέλλον της «μάνας του λόχου»

Σε συνεχείς διαβουλεύσεις και επαφές προκειμένου να βελτιωθεί ο Σύλλογος σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η επιθυμία του Δημήτρη να επαναφέρει το ανδρικό βόλεϊ και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού είναι δεδομένη και φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προκειμένου να το αναλάβει.

Ο παράγοντας με την πλούσια οικογενειακή παράδοση γύρω από το «τριφύλλι» θέλει να βγάλει το ιστορικό τμήμα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Αυτό φάνηκε και την αγωνιστική σεζόν που πέρασε που έβαλε από την τσέπη ένα ποσό προκειμένου να αποκτηθούν ξένοι που θα κρατήσουν την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διεργασίες και για τον Ερασιτέχνη καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται για το καλό όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού και γίνονται σχετικές επαφές. Όπως γίνεται κατανοητό η ανάληψη της «μάνας του λόχου» είναι πολύ πιο περίπλοκο θέμα από αυτό του τμήματος βόλεϊ των ανδρών που τα δεδομένα είναι πιο συγκεκριμένα.

Οι συνθήκες στον ΑΟ είναι διαφορετικές και είναι πολύ πιο δύσβατα τα μονοπάτια που πρέπει να…πατηθούν προκειμένου να υπάρξει μία πλήρης εικόνα για το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης, τα χρέη του, οι υποχρεώσεις του και ότι έχει υπογράψει.

Πάντως άσχετα με τα σημερινά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Panasia να πάρει και τον Ερασιτέχνη, δεν πτοείται, αντίθετα μάλιστα ήταν ενήμερος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πιστεύοντας ότι είναι και αλλά συμφέροντα πίσω από αυτό που βγαίνει προς τα έξω…

 

Έχουν και θράσος στην Euroleague!

Previous article

Κέι Σι εναντίον Ρίβερς: Ένα μήνα… off

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.