0

Η Ιστορία γράφεται με πράξεις. Και η Ιστορία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό έχει γραφτεί, γράφεται και θα γράφεται με πράξεις που μοναδικό σκοπό έχουν το καλό του τριφυλλιού.

Κανένας εμφύλιος δεν  μπορεί να υπάρξει στην Παναθηναϊκή οικογένεια όταν, θεωρητικά, η μία από τις δύο πλευρές είναι αυτή των Γιαννακόπουλων. Γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη οικογένεια έχει αποδείξει δεκαετίες τώρα ότι με τους μόνους που πολεμά (και νικά) είναι όσοι δηλώνουν ή απλά είναι αντίπαλοι και πολλές φορές εχθροί του Παναθηναϊκού. Όσοι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες επικαλούνται ή προσπαθούν να επιβάλλουν… εμφυλίους στον Παναθηναϊκό, είτε εξυπηρετούν συμφέροντα, είτε είναι οι ίδιοι που επιθυμούν να μπει το τριφύλλι σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Με τη διαφορά ότι τουλάχιστον από πλευράς Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα τους κάνει αυτή τη χάρη. Ουδέποτε ένας Γιαννακόπουλος θα θεωρούσε ανεπιθύμητο όποιον φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι. Ανεπιθύμητοι στη Λεωφόρο αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι και θα είναι όσοι λυμαίνονται τον Σύλλογο, προσπαθούν να τον συρρικνώσουν ή ακόμη και να τον εξαφανίσουν.

Και φανταζόμαστε πως το ίδιο ισχύει για κάθε Παναθηναϊκό. Πώς είναι δυνατόν να καλλιεργείται κλίμα εμφυλίου όταν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όχι απλά έχει καταθέσει προτάσεις διακανονισμού του χρέους της ΠΑΕ στη Μάνα του Λόχου με όρους ευνοϊκούς για την ΠΑΕ, αλλά πολύ περισσότερο στην τελευταία ανακοίνωση του, κάλεσε την ΠΑΕ να ορίσει εκείνη το τίμημα για τη χρήση του γηπέδου; Πώς είναι δυνατόν να βλέπουν κάποιοι εμφύλιο όταν ο μοναδικός στόχος του Ερασιτέχνη είναι απλά να λάβει τα οφειλόμενα, με διευκολύνσεις ως προς τον τρόπο καταβολής για την ΠΑΕ, ώστε να ανασάνουν και τα δεκάδες τμήματα της Μάνας του Λόχου; Πώς είναι δυνατόν να βαφτίζεται εμφύλιος ένας πόλεμος που δεν είναι καν… πόλεμος; Γιατί στον καβγά όπως και στο ταγκό χρειάζονται δύο. Και εδώ υπάρχει μόνο μία προσπάθεια από πλευράς Ερασιτέχνη να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο… Για να τελειώνουμε. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα είναι πάντα στο πλευρό του ποδοσφαίρου, με κοινό στόχο όχι απλά η ποδοσφαιρική ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της αλλά να μεγαλουργήσει. Αυτό που επιθυμεί και το έχει αποδείξει εμπράκτως είναι να δοθεί μια λύση στο θέμα των οφειλομένων. Κι αυτό επιχειρήθηκε να γίνει ήρεμα και Παναθηναϊκά, χωρίς «κορώνες» και δικαστήρια. Όπως θα έπρεπε να γίνεται μεταξύ Παναθηναϊκών.

 

Θα τσεκάρει τον Κέζο ο Δώνης

Previous article

Πήρε ταλεντάρα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.