0

Ο Νίκος Αθανασίου  θυμάται την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Παναθηναϊκού και κάνει μία ευχή από καρδιάς και μόνο!

‘Οπως έγινε η όλη ιστορία, πολύ πιθανόν ο Παναθηναϊκός να έμπλεκε ακόμη περισσότερο, καθώς ουδέποτε μάθαμε επίσημα ποιοι άνθρωποι ήθελαν να πάρουν την ΠΑΕ από τον Αλαφούζο. Καλά τα μερικά κλικς παραπάνω(ευτυχώς στο gazzetta ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα και η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ είναι προτεραιότητα) αλλά αυτό που μετρά είναι η πραγματικότητα. Όχι οι φήμες, όχι τα σενάρια, όχι το παπατζιλίκι που πήγε σύννεφο τους τελευταίους μήνες στην υπόθεση του Ταϊλανδού και ακόμη περιμένουμε τα 47 εκατομμύρια της αρχικής πρότασης!

Αυτά για την χρονιά που έφυγε.

Το 2019 είναι προ των πυλών και μακάρι να φέρει πίσω τον κανονικό Παναθηναϊκό. Ή έστω να τον βάλει σε πορεία επιστροφής στην κανονικότητα της ιστορίας του, του μεγέθος του, μία κανονικότητα που είναι διαφορετική από την κανονικότητα που παλεύει να αποκτήσει τώρα ο σύλλογος και χρειάζονται χρόνια για να το επιτύχει εξαιτίας του σκληρότατου μνημονίου που έχει επιβάλλει ο Αλαφούζος στην ΠΑΕ, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής των προηγούμενων ετών.

Μακάρι το 2019 να φέρει τον Παναθηναϊκό που διεκδικεί και κατακτά τίτλους, τον Παναθηναϊκό που κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη, τον Παναθηναϊκό που είναι πρωταγωνιστής.

Και για να συμβούν όλα τα παραπάνω την χρονιά που έρχεται και όχι το 2022, ο σύλλογος θα πρέπει να γυρίσει σελίδα διοικητικά και να περάσει σε χέρια ανθρώπων που θα αγαπούν το Τριφύλλι και θα έχουν άριστη γνώση του ποδοσφαίρου, ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει άμεσα και πάλι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Μέχρι τότε, μέχρι να έρθει ο πράσινος Άγιος Βασίλης(ευχή κάνουμε δεν αναλύουμε τα δεδομένα που υπάρχουν) υπομονή και στήριξη στον Νταμπίζα και τον Δώνη. Αυτοί ξέρουν…

Πηγή: gazzetta.gr

 

Οι «πράσινες» ευχές για το 2019 (photo)

Previous article

Παράταση (πάλι) μέχρι τις 15/1 για τις πληρωμές

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.