0

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές φίλοι μου, ο πόλεμος της κυβέρνησης στον εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής αριστείας, γίνεται ολοένα και πιο λυσσαλέος. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση συκοφαντίας στην Ελλάδα για έναν άνθρωπο που αν γράψεις το όνομά του στο shazam θα σου βγάλει αυτόματα το μηχάνημα Σπύρο Ζαγοραίο, «Αδικημένος της ζωής». Η μάχη του προέδρου κόντρα σε υπουργούς και δαίμονες να αποδείξει ότι το σύστημα τον κυνηγά επειδή έχει προηγούμενα με το Υψηλαντέικο, συγκίνησε τον πνευματικό κόσμο της χώρας, που έσπευσε να του συμπαρασταθεί. Πρώτη στην έκκριση σιέλου μάχη της υπεράσπισης του ρίχτηκε η κινητή παλέτα χρωμάτων της Loreal, Μανώλης Γαβαθιώτης:

«Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είναι οργισμένος * ΕΞΑΛΛΟΣ από οργή είναι ο ΗΓΕΤΗΣ του Ολυμπιακού * ΚΑΙ ποιος δεν θα ήταν στη θέση του, άλλωστε ; * Ο ΠΟΛΕΜΟΣ πού δέχεται δεν είναι συνήθης * ΘΑ έλεγα ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην πολιτική ιστορία της χώρας μας * ΜΙΑ ολόκληρη κυβέρνηση, ένας ολόκληρος παρα-δημοσιογραφικός μηχανισμός, μία ολόκληρη ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ οργάνωση να ασχολούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ με το πώς θα προσβάλλουν, πως θα απαξιώσουν, πως θα στήσουν σκευωρίες». Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύονται πολύ γιατί και ο πρόεδρος δεν δίνει δικαιώματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι φοιτητές της Νομικής που δίνουν Ποινικό Δίκαιο εξετάζονται σε ένα συνηθισμένο 24ωρο του. Αν βρουν πόσες παραβάσεις του ποινικού κώδικα έκανε μέσα στη μέρα, περνάνε το μάθημα. Αν δεν βρουν καμία προσλαμβάνονται στη νομική υπηρεσία του προέδρου.

Και όλα αυτά γιατί φίλοι μου; Επειδή ο πολιούχος Πειραιά, Νότιγχαμ και Χάρβαρντ, έκανε το λάθος να θέλει να προσφέρει αγάπη και προδέρμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«ΕΝΑΣ άνθρωπος πού αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα πού λάτρεψε και λατρεύει, με μοναδικό κίνητρο αυτή του τη ΛΑΤΡΕΙΑ * ΕΝΑΣ άνθρωπος πού είχε και έχει τη δυνατότητα ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ και όχι μόνο στην ομάδα του, αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, να ΘΙΓΕΤΑΙ καθημερινά από ανθρώπους – χαρακτήρες πού ούτε να του δέσουν τα παπούτσια είναι ικανοί». Σαν δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια.

Να θέλει ο άνθρωπος να δώσει λίγη λατρεία και να μην τον αφήνουν να εκφραστεί οι εγκάθετοι του συστήματος. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος αναγκάστηκε να κάνει καμιά διακοσαριά πωλήσεις παικτών από τη μέρα που ανέλαβε. Ήθελε να εξάγει λατρεία γιατί στην Ελλάδα δεν τον άφηναν να εκφραστεί και πήγαινε να σκάσει ο καημένος.

Και με τον Ρέτσο έτσι την πάτησε. Δεν τον έδωσε για τα 22 μύρια. Για τη χαρά του παιχνιδιού και για να μπορεί να τραγουδάει τα βράδια «We are the world, we are the people» τον έδωσε.

Και όμως φίλοι μου, αυτή την ψυχούλα, που είναι πιο αθώα και απ’ το «μωρουλίνι –κατρουλίνι» που παίζουν τα παιδιά, κάποιοι προσπάθησαν να τη συκοφαντήσουν. Την ώρα που ο πρόεδρος τραγούδαγε «λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω» εκείνοι προωθούσαν τα παρανοϊκά σχέδιά τους:

«ΝΑ χλευάζεται από ΥΠΗΡΕΤΕΣ κάποιων ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ κυβερνητικών μηχανισμών * ΝΑ στηλιτεύεται από συνεργάτες ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ * ΑΠΟ αδίστακτους και ανήθικους, από επίορκους δήθεν λειτουργούς της δημοσιογραφίας, οι οποίοι, έχοντας ως ασπίδα προστασίας ένα ολόκληρο σύστημα στυγνής και ανάλγητης διακυβέρνησης, έχουν πιστέψει πως θα μπορούν πάντα να προσβάλλουν, να κατασκευάζουν σκευωρίες, να στοχοποιούν, να μειώνουν, να θίγουν προσωπικότητες, να ΑΣΕΛΓΟΥΝ στο πτώμα μιας ΞΟΦΛΗΜΕΝΗΣ δημοσιογραφίας, επιβάλλοντας ένα άλλο είδος, ένα νέο υβρίδιο, την δημοσιογραφία εποχής σύριζα, εκείνης πού στηρίζει ( με το … αζημίωτο φυσικά ) απολυταρχικά καθεστώτα πολεμώντας όσους δεν έχουν υποταχθεί σ’ αυτά».

Ευτυχώς έμειναν λίγοι αλλά καλοί, λειτουργοί του επαγγέλματος να δίνουν τη μάχη για μια δημοσιογραφία αμερόληπτη και ακηδεμόνευτη, σαν αυτή που υπηρετεί ο Γαβαθιώτης.

Με οδηγό την αλήθεια και μόνο την αλήθεια ο Μανώλαρος στηρίζει πάντα τους αδύναμους και κατατρεγμένους δίχως να περιμένει ανταλλάγματα. Γιατί αυτή η ανιδιοτελής παροχή υπηρεσιών του Ρομπέν των φτωχών της δημοσιογραφίας, φωτίζει την ψυχή του όπως το δαμασκηνί του Schwarzkoph για έντονα ρεφλέ, oρατά ακόμη και σε σκούρα μαλλιά.

Και ακόμα και αν ξέρει ότι θα στοχοποιηθεί από το σύστημα, επειδή βλέπει τον πρόεδρο όπως ο Πέτρος Γαϊτάνος το Πάσχα, ο Γαβαθιώτης δεν διστάζει να γράψει την αλήθεια για τον Κολοσσό των παραγόντων:

«ΤΟΝ καταλαβαίνω τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη και αδιαφιλονίκητο ΗΓΕΤΗ της ομάδας μου, του Ολυμπιακού * ΚΑΙ θα γράψω τούτο, πού θεωρώ εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ * ΟΤΙ ακριβώς ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αν θέλετε, από την λυσσασμένη πολεμική πού υφίσταται και ΚΡΑΤΑΕΙ χωρίς να λυγίζει ούτε στιγμή, έχει κερδίσει πλέον κατά τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο, τον τίτλο του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ και ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ πού διοίκησε ποτέ τον Ολυμπιακό». Και αυτός ο τίτλος κατακτήθηκε με κόπο και ιδρώτα.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς από τη συγκεκριμένη θέση έχει περάσει η αφάν γκατέ του Κορυδαλλού, αλλά η νίκη ήταν πεντακάθαρη και αδιαμφισβήτητη. Με over 5,5 (κατασκευασμένες κατηγορίες για) κακουργήματα ο πρόεδρος αφήνει έτη φωτός πίσω τον δεύτερο. Γι’ αυτό και ο Γαβαθιώτης ζητάει από τους 3 πιστούς του αναγνώστες να πράξουν τα δέοντα:

«ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των φιλάθλων της ερυθρόλευκης θρυλικής ομάδας, όχι μόνον ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τον ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΗΓΕΤΗ, αλλά και τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ στην κυριολεξία * ΚΑΙ όποιος εξακολουθεί να αμφιβάλλει, δεν έχει παρά να δώσει το παρόν αύριο το απόγευμα στο Καραϊσκάκη * ΚΑΤΑ την ταπεινή μου άποψη, θα είναι μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για τον ΛΑΟ του ΘΡΥΛΟΥ να στείλει ένα τεράστιο ΜΗΝΥΜΑ στους σατραπίσκους της εξουσίας και τα φθονερά, τα σκοτεινά, τα ΒΡΟΜΕΡΑ όργανά τους * ΓΙΑ το πόσο ΑΓΑΠΟΥΝ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΗΓΕΤΗ της ομάδας τους, τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη». Σκάνε από τη ζήλεια τους οι εξυγιαντές.

Τέτοια αγνή και άδολη αγάπη για λαοπρόβλητο ηγέτη μόνο οι οπαδοί του Κιμ και του προέδρου έχουν. Γι’ αυτό και οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν τραγουδούν συνθήματα στο Καραϊσκάκη, αλλά στίχους τραγουδιών για να δείξουν τη λατρεία τους στον πρόεδρο.

Πλέον το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», έχει δώσει τη θέση του στο «Σ’ αγαπώ πολύ πιο πολύ κανείς όποιος αγαπά δε θα γίνει εμείς. Γιατί εμείς οι δυο πήγαμε μπροστά, από το μαζί και απ’ το χωριστά, αντικριστά αντικριστά».

Πηγή: sdna.gr

 

 

Επίσημο: Αλλαξε ο κανονισμός για το χέρι!

Previous article

Ένα ακόμα βήμα για την άνοδο ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.