0
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού όλων των αθλημάτων,συνήλθε εκτάκτως μετά την θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου και έκρινε ότι πρέπει αυτό αντιπροσωπευτικά να διατυπώσει την απέραντη θλίψη εκ μέρους των παλαιών και τωρινών Αθλητών του Ομίλου,για το νέο βαρύτατο κτύπημα που ήλθε να πλήξη τον Όμιλο ,το Μπάσκετ και ευρύτατα την Παναθηναϊκή Κοινωνία,σε μία περίοδο ιδιαίτερη δύσκολη για το Σωματείο.
Η Οικογένεια Γιαννακόπουλου εκφραζόμενη κυρίως από τα 3 αδέλφια :Παύλο ,Θανάση ,Κώστα,κρατούσε επίσημα τα τελευταία 30 χρόνια στα χέρια της όλες τις δυνατότητες και δικαιοδοσίες δράσης του Σωματείου. Η σταδιακή απώλεια των τριών αδελφών,τους τελευταίους 11 μήνες κλονίζει διοικητικά και κοινωνικά την προσπάθεια του Ομίλου να ορθοποδήση και να επανέλθει στα προηγούμενα μεγέθη του.
Στην ιστορία των 111 χρόνων δράσης του Συλλόγου ισχυρότατες προσωπικότητες έχουν βοηθήσει να καθιερωθεί διεθνώς,στις οποίες αναμφισβήτητα με τη προσφορά και το πάθος  της περιλαμβάνεται και η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τώρα πλέον ο διάδοχος Δημήτρης, Γιαννακόπουλος μεταφέρει δικαίως όλη την κληρονομιά .Για τον οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το πάθος ,το κύρος και προσωπικότητα του θα αναπληρώσουν το τεράστιο κενό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,με την ίδια μεγάλη αγάπη,αφοσίωση Θα συνεχίσει το έργο εκείνων.
Το Δ.Σ των Παλαιμάχων Πρωταθλητών επίσης πέρα από τη δημόσια έκφραση ωδίνης ,αποφάσισε ομόφωνα να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία ,να καθιερωθεί η 19 Μαρτίου ημέρα μνήμης για τα 3 αδέλφια και να αναρτηθούν οι φωτογραφίες των αδελφών στα Γραφεία του Συλλόγου.

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                          ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

Γκάλης για τον Γιαννακόπουλο: «Θα τον θυμόμαστε για την μεγάλη του ψυχή» (pic)

Previous article

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο Θανάσης “κλέβει” το μεγαλύτερο αστέρι του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.