0

Το περιβάλλον της ΕΟΚ αντέδρασε στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, χαρακτηρίζοντας γελοιότητες και αστειότητες όσα υπογράμμισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, μετά τη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη, το περιβάλλον του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, ανέδρασε επισημαίνοντας:

«Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς  τελείως η σοβαρότητα. Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικός και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

 

Τα νέα δεδομένα για Σιαμπάνη και Μάζουρεκ

Previous article

Πιτίνο: «Απόλαυση να προπονώ αυτή την ομάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.