0

Από το καλοκαίρι έχει ξημερώσει μια νέα ημέρα για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και αυτό φαίνεται πέραν του αγωνιστικού και στον τομέα της ενημέρωσης και των social media

Από την ημέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είχε πει ότι πρώτο μέλημα του είναι να αναβαθμιστεί η ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα και να επιστρέψει στην αίγλη που είχε στο παρελθόν ώστε να αποτελεί τον θεματοφύλακα της ιστορίας της ομάδας. «Στόχος της πρώτης χρονιάς να επιστρέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο» είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις από όταν πήρε στα χέρια του το τιμόνι του «τριφυλλιού» και άπαντες οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σύλλογο δουλεύουν καθημερινά πάνω σε αυτό το σκοπό. Ειδικότερα, αγωνιστικά φαίνεται η διαφορά καθώς όλα τα τμήματα πέτυχαν το στόχο τους (προς αυτόν οδεύει το πόλο), ενώ έχουν γίνει θεαματικά βήματα όσο αφορά τον τομέα της ενημέρωσης αλλά και των social media. Ο Σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα δίνοντας πλήρη εικόνα για όλα τα αθλήματα στους «αιώνια πιστούς» με άμεση ανταπόκριση από όλους τους αγώνες. Καθημερινά τα άτομα που αποτελούν το συγκεκριμένο πόστο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο την ενημέρωση του κόσμου για ότι αφορά την ομάδα. Παράλληλα στο ανανεωμένο ημερολόγιο μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για το πότε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα δώσει τους αγώνες σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα αθλήματα ομαδικά και ατομικά.

Το βίντεο που ξύπνησε αναμνήσεις

Μια ακόμα απόδειξη ότι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει περάσει σε άλλο επίπεδο επικοινωνιακά είναι και το βιντεάκι που κυκλοφόρησε για τα 111 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς του συλλόγου στον ελληνικό αθλητισμό, όπου ήταν μια εξαιρετική παραγωγή με τρεις μεγάλες μορφές από τρία διαφορετικά τμήματα, τον Αριστείδη Καμάρα, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Σωτήρη Πανταλέοντα, να μιλάνε για την μεγάλη τους αγάπη τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα υπήρξε μεγάλη άνοδος στα social media με περίπου 1000 καινούργιοι followers κάθε μήνα. Post εικαστικα από κάθε αγώνα τόσο σε ατόμικο όσο και σε ομαδικό επίπεδο (ανά περίοδο), κουίζ που ζητάνε τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτά, σαν σήμερα σχετικά με τα όσα έχει καταφέρει ο σύλλογος, ιστορικές φωτογραφίες από το αρχείο που δύσκολα μπορεί κάποιος να βρει τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου που πάντα δίνει το παρών δίπλα στην ομάδα, καταγραφή σημαντικών γεγονότων ακόμα και σε ποδόσφαιρο και ΑμεΑ, μίνι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές από τα τμήματα της ομάδας, αναφορά ακόμα και σε διάσημους καλλιτέχνες που κράτησαν ψηλά την «πράσινη σημαία», κάλυψη live των αγώνων είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας είτε μέσω των social media και των εκδηλώσεων που αφορούν την «πράσινη οικογένεια»,  ιστορικά στοιχεία είναι μερικά από αυτά που καθημερινά συμβαίνουν στις επίσημες σελίδες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι το

www.panathinaikos1908.gr,

ενώ οι λογαριασμοί σε Facebook και Instagram είναι οι εξής:

https://www.facebook.com/PanathinaikosAO1908,

Επιβράβευση στους «πράσινους» αθλητές μέσω του Green legends

Μια ακόμη καινοτομία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που δεν ξεχνάει κανέναν είναι η κατηγορία Green Legends που μπήκε στη ζωή μας για να τιμηθούν όσοι έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να είναι εκεί που αξίζει και ανήκει. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των 111 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top111  αθλητών-τριών του με βάση τις επιτυχίες τους. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Previous article

Ομάδες κατά Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ: «Σας βαρεθήκαμε, φτάνει!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.