0

Από κοινού ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης για την ενίσχυση του συλλόγου. 

 

 

Σε μια κίνηση που μαρτυρά πως οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι πλέον σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν προχώρησε η οικογένεια του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τη Live Sport, η ΠΑΕ ενώνει τις δυνάμεις της με την ΚΑΕ και οι κάτοχοι διαρκείας για τη νέα σεζόν στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Ερασιτέχνη, πληρώνοντας μια συνδρομή 50 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κι άλλο τα τμήματα του συλλόγου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας. «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ», τόνισε.

Όπως έχει διευκρινιστεί, οι φίλαθλοι που θα αποκτούν διαρκείας και στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ θα πληρώνουν μία συνδρομή και όχι διπλή. Αν αναλογιστεί κανείς πως πέρσι η ΚΑΕ πούλησε 10.000 διαρκείας και η ΠΑΕ μπορεί να δώσει τα μισά, μπορούν να μπουν από συνδρομές πάνω από 500.000 ευρώ στα ταμεία του Ερασιτέχνη, χρήματα που θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των τμημάτων και τη μείωση του χρέους του συλλόγου.

H Dream Team των Final Four από τον Κώστα Τσαρτσαρή!

Previous article

Χατζηβρέττας: «Να επικρατήσει η ηρεμία και η λογική για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.