0

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, «Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την κυβέρνηση για το γήπεδο στον Βοτανικό».

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη για το σχέδιο διπλής ανάπλασης, συζητείται εντόνως η προσπάθεια για Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό.

Χθες ήρθε η πλήρης επιβεβαιώση από τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το ζήτημα, ενώ ακολούθησε σήμερα η επιβεβαίωση και από την πλευρά της κυβέρνησης.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη «Υπάρχει βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ».

Μάλιστα, τονίζεται πως «Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται εδώ και πολύ καιρό, και δεν αποτελεί «τρικ» λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν και εν όψει των εθνικών εκλογών».

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει πως υπάρχει συμφωνία για τον Βοτανικό σε πρώτο «βαθμό» και άπαντες, πλέον, περιμένουν τις εξελίξεις επί του θέματος…

 

 

Μουνιέ: «Πρώτα να εξοφληθώ και μετά συζητάμε»

Previous article

Τόμας: «Διαφορετικό όταν κερδίζεις τον Ολυμπιακό, μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.