0

Τέτοιο επιθετικό θέλει ο Γιώργος Δώνης να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. 

Περί του επιθετικού στον Παναθηναϊκού.

Το θέμα της ενίσχυσης δεν βρίσκεται στον… αφρό της επικαιρότητας του «τριφυλλιού» αυτήν την περίοδο, καθώς απασχολούν έντονα κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πρόκειται να ανανεώσουν. Μαυρομμάτης, Θεοχάρης και Εμαννουηλίδης πρόκειται να υπογράψουν προσεχώς νέο συμβόλαιο, ενώ οι υποθέσεις των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη είναι διαφορετικές και σαφώς πιο δύσκολες περιπτώσεις για τους λόγους που έχουν αναλυθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναμφίβολα, για τη θέση για την οποία ψάχνουν παίκτη οι «πράσινοι» είναι αυτή του φορ. Βέβαια, δεν αναμένεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις, αφού ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον χρόνο του. Ψάχνοντας μια καλή λύση, που μπορεί να εμφανιστεί στο… βάθος, ενώ στόχος είναι να εξοικονομηθούν από πιθανή πώληση παίκτη ή αποδέσμευση κάποιου παίκτη (για παράδειγμα του Μουνιέ).

Ο Γιώργος Δώνης θέλει έναν επιθετικό που τα βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι η έφεση στο σκοράρισμα και που θα δώσει ταχύτητα στην επίθεση του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η «Live Sport». Φυσικά, ποδοσφαιριστής με τέτοια στοιχεία δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα και με τις προϋποθέσεις που θέτει το «τριφύλλι». Οπότε, χρειάζεται υπομονή…

Θέμα επιστροφής Ντένμον στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Πάντα αυτό ήθελαν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.