0

Mια τεράστια και τελευταία ΕΥΚΑΙΡΙΑ να αλλάξει η ζωή και η ρότα του Συλλόγου!

Ξέρετε δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες ούτε το ίδιο φωτεινές. Επίσης, δεν απευθύνονται όλα σε όλους. Τι θέλω να πω; Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια τελευταία διέξοδο προς την επιστροφή στην κανονικότητα του και αυτή η τελευταία διέξοδος συνδυάζεται με την ΠΡΩΤΗ φορά που υπάρχει κάτι τόσο χειροπιαστό. Από το 1990 και έπειτα ο κόσμος έχει ακούσει και διαβάσει δεκάδες σενάρια για τη λύση του γηπεδικού αλλά τώρα ήρθε η στιγμή με τη δέσμευση όλων των πολιτικών πλευρών και φυσικά του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, που θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που θα αποκαταστήσει μια αδικία δεκαετιών. Αυτό, λοιπόν, είναι ένα βασικό σκέλος της συζήτησής μας καθώς ομάδα …τσιγγάνα (με κάθε σεβασμό) σε όλα τα σπορ δεν μπορεί να υφίσταται.

Πάμε τώρα στο επόμενο στάδιο που έχει να κάνει με ΕΜΑΣ. Βγάλτε τις ταμπέλες (το ίδιο κάνω και εγώ αυτή τη στιγμή ξεχνώντας την ιδιότητα μου) και ελάτε να δούμε τα πράγματα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ. Ανεξάρτητα αν και όποιον γουστάρετε. Είτε αυτός λέγεται Γιαννακόπουλος, είτε Αλαφούζος, είτε Βαρδινογιάννης, είτε Πατέρας, είτε όπως θέλετε. Το θέμα τώρα είναι ο Παναθηναϊκός και ο μοναδικός άνθρωπος που παρουσιάζει μια λύση μη έχοντας ν’ αποδείξει αν έχει προσφέρει αυτός και η οικογένεια του στον Σύλλογο.

Όποιος αγαπά πραγματικά τον Παναθηναϊκό συστρατεύεται και προχωράμε. Όποιος αγαπά τον Παναθηναϊκό βάζει τα πάντα στην άκρη και κοιτάζει μπροστά. Έχουμε στον ορίζοντα μια ελπίδα που μπορεί ν’ αλλάξει τις Κυριακές μας. Μπορεί να μας σηκώσει ξανά από τους καναπέδες και να μας βγάλει από τα σπίτια μας. Να πάμε σε κάτι δικό μας και να ξαναζήσουμε. Ν’ αναπνεύσουμε ξανά Παναθηναϊκό αέρα. Ξεχάστε τα πρόσωπα, το παρελθόν και όλα όσα βασανίζουν το μυαλό μας. Τώρα τι κάνουμε; Είμαστε μέσα; Η λέξη «εγώ» πρέπει να φύγει από το προσκήνιο του Συλλόγου μας και να πάμε στο «ΕΜΕΙΣ». Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποτελέσουμε όλοι ένα μέρος της ιστορίας. Ο καθένας από την πλευρά του και με τις δυνατότητες του.

Οι Παναθηναϊκοί είμαστε χιλιοταλαιπωρημένοι από λόγια και υποσχέσεις και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει δισταγμός, ωστόσο, είναι πραγματικά η πρώτη φορά που βρισκόμαστε κοντά σε μια λύση. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που εγγυάται πως πέραν των χρημάτων βάζει τον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα και όσο περνά από το χέρι του δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον αδικήσει. Ο κόσμος, όμως, είναι η δύναμη πυρός, η ασπίδα, η ψυχή και η φωνή.

Και κάτι τελευταίο. Δεν πρόκειται για δίλλημα αλλά για μια πραγματικότητα. Αν δεν καταφέρουμε ούτε και τώρα ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας ίσως δεν θα μας δοθεί άλλη ευκαιρία στο μέλλον.

ΥΓ: Το κείμενο απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ. Κλείστε τα αυτιά σας σε όλους που θα αδράξουν την ευκαιρία για καζούρα και κοροϊδία. Σε εσάς δεν χάρισε ποτέ και κανείς τίποτα. Ούτε ο Σύλλογος ευνοήθηκε στον βωμό πολιτικών συμφερόντων. Εσείς είστε οι μόνοι που δικαιούστε να ομιλείτε. Εσείς έχετε τη Λεωφόρο μας που είναι ο κληροδότης. Εσάς δεν είναι κληροδότης σας κανένας πολιτικός και καμία κυβέρνηση.

ΥΓ2: Ακούγεται έντονα πως ο Ολυμπιακός τσεκάρει λύσεις με άλλο ΑΦΜ. Συνηθισμένα πράγματα.

Η αύξηση στις αποδοχές του Τόμας

Previous article

Ο Παπαπέτρου πήγε στα παιδιά του PAO BC Academy

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.