0

Ο Βοτανικός, με όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θεωρείται πλάνο 100% υλοποιήσιμο για τη συνολική στέγαση του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτεχνικά τμήματα.

 

Συνάντηση του νέου Δημάρχου Αθηναίων, που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιό του από την 1η Σεπτέμβρη. Στο κατακαλόκαιρο, μετεκλογικά πλέον, και μπροστά στις κάμερες. Με έναν εκ των επιφανών βιομηχάνων της χώρας.

Θερμά λόγια από τον Κώστα Μπακογιάννη και σιγουριά για τη συστέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Λίγες ώρες μετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε άλμα επάνω στο προαπαιτούμενο να προχωρήσει το πλάνο λαϊκής βάσης. Είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ότι θα έπρεπε να πέσουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό. Στη συνέχεια θα έμπαινε στην πρίζα ο σχεδιασμός χρηματοδότησης και η «γέφυρα» των 20 εκατ. ευρώ από τον κόσμο της ομάδας και τους επιφανείς φίλους!

Δίχως να έχει πέσει καμία υπογραφή για το γήπεδο μπάσκετ -δεν χρειάζεται καμία διαδικασία για τη Διπλή Ανάπλαση, που είναι νόμος του κράτους- το PAO Alive άνοιξε μέσω της viva και των τραπεζικών λογαριασμών. Ήδη, λέγεται, ότι πηγαίνει εξαιρετικά, βρίσκοντας ζεστή αποδοχή στον κόσμο. Για να έχουν γίνει όλα αυτά τα βήματα, μόλις τις τελευταίες ημέρες, ο Βοτανικός έχει «κλειδώσει»! Και δεν χαλάει…

Βοτανικός: Δεν υπάρχει γυρισμός

Σε καμία περίπτωση Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος δεν θα έβαζαν το κεφάλι τους στον ντορβά, για κάτι που κινδυνεύει ελάχιστα να μην γίνει. Διότι ναι μεν οι δηλώσεις του ήταν συντηρητικές. Όμως οι πράξεις, άλλα δείχνουν. Ο Δήμαρχος προέβη σε κίνηση – statement, υποδεχόμενος τον ισχυρό άνδρα ΚΑΕ και Ερασιτέχνη μπροστά σε εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού ουσιαστικά.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, περίπου, που ο Γιαννακόπουλος άνοιγε το πλάνο χρηματοδότησης λαϊκής βάσης με πηγή τον Ερασιτέχνη. Πριν γίνει καν γνωστό το που θα χωροθετηθεί το γήπεδο μπάσκετ. Ο Βοτανικός πέρασε, πλέον, σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να θεωρείται σίγουρα υλοποιήσιμο πλάνο, για το οποίο υπολείπονται καθοριστικές λεπτομέρειες μεν… λεπτομέρειες, όμως, δε! Δεν υπάρχει γυρισμός, πλέον, ούτε μεταστροφή σε άλλο σχέδιο στέγασης. Ούτε δεν γίνεται… Θα πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό. Κάτι που αποκλείεται να συμβεί.

 

 

Πιτίνο: «Θα είχα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αν δεν είχα τα προσωπικά προβλήματα»

Previous article

Έτοιμος για τις πρώτες μεταγραφές – Κοντά σε ακραίο και έναν ακόμη ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.