0

Τι προβλέπει το πλάνο που προωθείται από Δήμο και Παναθηναϊκό.

Η λύση της κατασκευής κλειστού μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο από αυτό του Βοτανικού εγκαταλείπεται και όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί στο χώρο που έχει επιλεγεί για τη Διπλή Ανάπλαση.

Πώς θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με τη Live Sport, η συνολική δόμηση δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 47.000 τετραγωνικά μέτρα, όπως προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα του 2013, καθώς θα πρέπει να διατηρηθεί το ισοζύγιο πρασίνου στην περιοχή στο 70%.

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων θεωρεί πως έχει την ευχέρεια να κατανείμει όπως επιθυμεί τα 47.000 τετραγωνικά μέτρα των κτισμάτων, αρκεί το συνολικό τους άθροισμα να μην ξεπερνά αυτό το όριο. Έτσι προωθείται η λύση της μείωσης της χωρητικότητας του ποδοσφαιρικού γηπέδου από 40.000 σε 32.000 θεατές, αλλά και της μείωσης των εμπορικών χρήσεων. Ο χώρος που θα εξοικονομηθεί θα προστεθεί σε αυτόν που προοριζόταν για αθλητικές χρήσεις του Δήμου, ώστε να κατασκευαστεί ένα κλειστό μπάσκετ 14.000 θεατών.

Οι επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Previous article

Ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ το PAO Alive

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.